Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε: Στα κόκκινα μαζί με τον Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε: Στα κόκκινα μαζί με τον Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού - Εκθαμβωτική και χαμογελαστή η Μέγκαν Μαρκλ

Μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν απαλλαχθούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Πρόκειται για μια ετήσια μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο. Τη στολή κοσμούσαν τα δύο μετάλλια που έλαβε ο Χάρι για τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πιασμένοι χέρι – χέρι έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο και χειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ έξω από το Άλμπερτ Χολ.

Με το που μπήκαν στην αίθουσα ο Χάρι και η Μέγκαν, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τους χειροκροτούν για πολλή ώρα.

«Φωτιά στα κόκκινα» η Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, το οποίο κοστίζει 1.295 λίρες.

Η πρώην ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνισή της με κόκκινο σουέτ clutch και ψηλοτάκουνες σουέτ κόκκινες γόβες και τα δύο του οίκου Manolo Blahnik.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits φρόντισε να βρίσκεται σε χρωματική αρμονία με την κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Χάρι.

Τον Ιανουάριο ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Αμερικανίδα σύζυγός του ανακοίνωσαν μέσω Instagram την απόφασή τους να παραιτηθούν από τον κεντρικό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά.

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος, η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους Άρτσι, μόλις 10 μηνών, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε πολυτελή έπαυλη, στη νήσο Βανκούβερ, στον Καναδά.

Η βασίλισσα απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τους τίτλους του για εμπορικούς σκοπούς. Όμως, μέσα στην εβδομάδα συναντήθηκε στο παλάτι με τον εγγονό της και του υπενθύμισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην βασιλική οικογένεια, αν θελήσουν να επιστρέψουν.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024