Μια αποκάλυψη, την οποία βασίζει σε αναφορές του στενού κύκλου της Μέγκαν Μαρκλ, σχετικά με την άποψη που έχει για τις αποφάσεις της βασίλισσας  Ελισάβετ έκανε η βρετανική Daily Mail, προκαλώντας νέους τριγμούς στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύει ότι αυτή και ο Χάρι έχουν στοχοποιηθεί και όσες αποφάσεις πάρθηκαν για την ζωή τους μετά το Megxit είναι εκδικητικές, διότι κανείς από το παλάτι δεν ήθελε να είναι ανεξάρτητοι.

Όσον αφορά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να αφαιρέσει τον τίτλο του πρίγκιπα από τον εγγονό της, η Μέγκαν φαίνεται να σχολιάζει ότι ο λόγος που έγινε αυτό καθώς και η απαγόρευση του «royal» έχει να κάνει με την εμμονή κάποιων.

«Αν κάποιος θα έπρεπε να έχει προσβληθεί τότε αυτοί θα έπρεπε να ήμαστε εμείς», φέρετε να δηλώνει η δούκισσα του Σάσεξ, σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεσή τους να εγκαταλείψουν το παλάτι και να ανεξαρτητοποιηθούν επαγγελματικά.

Εντύπωση επίσης προκαλεί και μια ακόμα αναφορά του στενού κύκλου της Μέγκαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Daily Mail, η σύζυγος του Χάρι πιστεύει ότι η Βασίλισσα ήταν κάτω από πίεση προκειμένου να πάρει αυτές τις αποφάσεις, αφού ο Χάρι είναι ο αγαπημένος της εγγονός και όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να το αποδεχτούν.

Οι τελευταίες υποχρεώσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τις επόμενες δύο εβδομάδες, τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ θα εκτελέσουν τα τελευταία τους βασιλικά καθήκοντα προτού αποχωρήσουν και επισήμως στις 31 Μαρτίου.

Μάλιστα, στην τελευταία πράξη του Megxit, η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε την αφαίρεση της λέξης «Royal» από τη στιγμή που αποφάσισαν να μην είναι πλέον ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, με το διάσημο ζευγάρι να εκδίδει μια ανακοίνωση γεμάτη καρφιά προς την βασιλική οικογένεια.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται κι αυτή στο Ηνωμένο Βασίλειο πάντως, πρόκειται να παραβρεθεί στα βραβεία Endeavor Fund με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στις 5 Μαρτίου.

Σε ανάρτησή τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ λένε ότι οι ιδρυτές τους Ιδρύματος, συνεργάζονται με τον δούκα του Σάσεξ «για να μετατρέψουν τα ταξίδια και τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε κάθε ταξίδι που κάνει ο καθένας, κάθε ταξίδι που κλείνει, να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στους προορισμούς που επισκέπτεται».

«Πόρτα» από τον Καναδά

Ο Καναδάς δεν θα μεριμνά πλέον για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την κυβέρνηση της χώρας, άπαξ και οι δυο τους παύσουν να αποτελούν εν ενεργεία μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, εντός των επόμενων εβδομάδων.

Η καναδική αστυνομία συνδράμει τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έχονταν αναλάβει κατά διαστήματα την ασφάλεια του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ από τον Νοέμβριο, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε εκεί τις διακοπές του, διάρκειας 6 εβδομάδων, στον Καναδά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ομοσπονδιακό γραφείο του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Όμως, άπαξ ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα θεωρούνται πλέον ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, δεν θα επωφελούνται πλέον από την παροχή προστασίας, που χρηματοδοτείται από το καναδικό κράτος και το κόστος της υπολογίζεται σε εκατομμύρια δολάρια.

«Καθώς ο δούκας και η δούκισσα αυτή τη στιγμή αναγνωρίζονται ως διεθνώς προστατευόμενα πρόσωπα, ο Καναδάς έχει την υποχρέωση να παράσχει βοήθεια για την ασφάλειά τους, εφόσον χρειάζεται» τονίζεται στην ανακοίνωση της καναδικής κυβέρνησης.

«Η βοήθεια θα διακοπεί τις επόμενες εβδομάδες, σε συμφωνία με την αλλαγή του στάτους τους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr