Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χαστούκι» της Γαλλίας στον Ερντογάν: Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό

«Χαστούκι» της Γαλλίας στον Ερντογάν: Δεν θα υποκύψουμε στον εκβιασμό

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως η Ευρώπη δεν πρόκειται να υποκύψει στον «εκβιασμό» της Τουρκίας με το προσφυγικό και πως τα σύνορά της θα παραμείνουν κλειστά, στέλνει η Γαλλία

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία πως η Ευρώπη δεν πρόκειται να υποκύψει στον «εκβιασμό» της Τουρκίας με το προσφυγικό και πως τα σύνορά της θα παραμείνουν κλειστά, στέλνει η Γαλλία.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα υποκύψει σ’ αυτόν τον εκβιασμό (…) Τα σύνορα της Ελλάδας και του Χώρου Σένγκεν είναι κλειστά και θα φροντίσουμε να παραμείνουν κλειστά, για να είμαστε ξεκάθαροι!» ξεκαθάρισε δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών της, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, η Γαλλία.

Αναφερόμενος στις σχέσεις της Τουρκίας με τη Ρωσία, ο Λε Ντριάν είπε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να λάβει μια «ειλικρινή εξήγηση» εκ μέρους της Άγκυρας για να γνωρίζει «προς ποια πλευρά» κλίνει αυτή η σύμμαχος χώρα, η οποία έχει προσεγγίσει πολύ τη Μόσχα με αφορμή τη συριακή κρίση.

«Βρισκόμαστε στην ίδια συμμαχία (…) Πιστεύω ότι μας χρειάζεται να έχουμε τάχιστα μια μεγάλη, ειλικρινή, δημόσια διασαφήνιση με την Τουρκία για να γνωρίζουμε με ποια πλευρά είναι ο καθένας και πού βρίσκονται τα κοινά συμφέροντά μας» κατέληξε ο Λε Ντριάν.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024