Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε μήνυμα στήριξης στους άνδρες και στις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας
Η εθελοντική ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε το πρωί της Τετάρτης τις προμήθειες που συγκέντρωσε στις Δυνάμεις Ασφαλείας που υπερασπίζονται τα σύνορα του Έβρου, εκφράζοντας την έμπρακτη συμπαράσταση της «ερυθρόλευκης» οικογένειας στις προσπάθειες τους.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας για το έργο που επιτελούν και υποσχέθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Γεμάτη συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια η εθελοντική ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παρέδωσε σήμερα το πρωί τους 75 τόνους νερών, αναψυκτικών, φρούτων, τροφίμων και άλλων αναλώσιμων ειδών στον Ελληνικό Στρατό και τις Δυνάμεις Ασφαλείας της πατρίδας μας, που εδώ και ημέρες υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας, τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλοι μας είμαστε δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ότι χρειάζεστε!».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.