Τα μυστικά της παραδοσιακής λαγάνας
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα.
Στο φούρνο του κ. Βαμβουκάκη οι λαγάνες βγαίνουν με διάφορες γεύσεις, κλασικές, με ελιές, πολύσπορες, καλαμποκιού κλπ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόστος είναι το ίδιο με πέρσι, 2,30 ευρώ τα 750 γρ., ενώ οι επιλογές των καταναλωτών ποικίλλουν, με την κλασική λαγάνα να κυριαρχεί φυσικά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων.
- Χτίζοντας γέφυρες με τους Ρομά – Η ημερίδα και μια ηχηρή παρέμβαση
- Υπουργείο Ναυτιλίας: Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία
- Γυρίζουν οι μειονότητες την πλάτη στον Τζο Μπάιντεν;
- Θαύμα της τεχνολογίας – Μπαταρία προσφέρει αυτονομία 1.000 χλμ.
- Μεταναστευτική έκρηξη με μεγάλες οικονομικές συνέπειες
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες – Το μόνο που ακούγαμε ήταν «βοήθεια»