Ένας κήπος για τον Τζορτζ Χάρισον
Με την επωνυμία «George Harrison Woodland Walk», το πρότζεκτ είναι υπό την επίβλεψη του Δημοτικού Συμβουλίου του Λίβερπουλ και του George Harrison Estate και στόχος είναι να παραδοθεί στο κοινό την άνοιξη του 2021
Κήπο μέσα σε δασότοπο, προς τιμήν του Τζορτζ Χάρισον που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λίβερπουλ ανακοίνωσε, ότι σχεδιάζει ο δήμος της πόλης.
Με την επωνυμία «George Harrison Woodland Walk», το πρότζεκτ είναι υπό την επίβλεψη του Δημοτικού Συμβουλίου του Λίβερπουλ και του George Harrison Estate και στόχος είναι να παραδοθεί στο κοινό την άνοιξη του 2021.
Ο κήπος θα δημιουργηθεί σε μια έκταση 48 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου υπάρχει δάσος και λιβάδι.
Remembering George pic.twitter.com/l3dBqmZznQ
— George Harrison (@GeorgeHarrison) November 29, 2019
Το τοπίο θα διαμορφωθεί σε έναν προσβάσιμο «κήπο μέσα στο δάσος» και στο σκηνικό θα φιλοξενηθούν καλλιτεχνήματα, των οποίων η πηγή έμπνευσης ήταν η ζωή και οι στίχοι του Χάρισον. Μακροπρόθεσμος στόχος είναι να εγκαινιαστεί εκεί ένα «Nature Classroom», όπου μαθητές από σχολεία της περιοχής θα περνούν την ώρα τους μαθαίνοντας για τη φύση και το περιβάλλον.
Οι οργανωτές έχουν απευθύνει πρόσκληση σε καλλιτέχνες, μουσικούς ή όποιον επιθυμεί να φιλοτεχνήσει γλυπτό ή εγκατάσταση για τον υπό διαμόρφωση δασότοπο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως τις 15 Απριλίου.
Με την ολοκλήρωση του πρότζεκτ, το «Ήρεμο Σκαθάρι» – όπως ήταν γνωστός ο Χάρισον τα χρόνια της διεθνούς επιτυχίας των Μπιτλς τη δεκαετία του 1960 – θα μπορεί σε αυτόν τον «κήπο μέσα στο δάσος» να βρει το προσωπικό του καταφύγιο μακριά από τους ροκ εντ ρολ ρυθμούς ζωής.
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες

