Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας στο MEGA : Ο Μαρτίνς μας έχει μεταδώσει το πνεύμα του νικητή

Μασούρας στο MEGA : Ο Μαρτίνς μας έχει μεταδώσει το πνεύμα του νικητή

Για την μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και την πορεία των ερυθρόλευκων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν μίλησε στην εκπομπή «MEGA SPORTS WEEKEND» ο Γιώργος Μασούρας

Για την μεγάλη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και την πορεία των ερυθρόλευκων σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν μίλησε στην εκπομπή «MEGA SPORTS WEEKEND» ο Γιώργος Μασούρας.

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό  που κατορθώσαμε να βάλουμε ένα τόσο ιστορικό γκολ για την ομάδα μας. Δεν σας κρύβω ότι δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου αυτές τις δύο μέρες, βλέπω συνέχεια τα στιγμιότυπα που βλέπουν και οι τηλεθεατές. Το είδα στο αεροπλάνο το ματς.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Όσο και να ακούγεται κλίσε η λέξη οικογένεια είναι το μυστικό της επιτυχίας της επιτυχίας. Εγώ αυτό που έχω εκλάβει όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα, είναι ότι πρόκειται για το συστατικό της επιτυχίας καθώς όλοι από τον πρώτο που είναι ο Πρόεδρος μας, μέχρι και τον τελευταίο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, όλους όσους εργάζονται καθημερινά στο Ρέντη, όλοι εργάζονται με το ίδιο μεράκι για να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο η ομάδα».

Μιλώντας για τον Πέδρο Μαρτίνς ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι έχει κατορθώσει ο προπονητής μας, να μας μεταδώσει το πνεύμα του νικητή. Μπαίνουμε με πολύ  μεγάλη αυτοπεποίθηση στα παιχνίδια και αυτό σίγουρα βοηθάει και εμάς αλλά δημιουργεί προβλήματα και στον αντίπαλο».


Ιδιαίτερα θερμά ήταν τα λόγια του Μασούρα για τους φιλάθλους της ομάδας: «Είναι λίγα τα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Για όλη αυτή την στήριξη που έχουμε από το καλοκαίρι από αυτούς. Σε όλες τις έδρες. Για μένα προσωπικά είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ήρθα πέρυσι στον Ολυμπιακό και κάθε φορά εκπλήσσομαι όλο και  περισσότερο με την αγάπη που δεχόμαστε από τον κόσμο, το πώς είναι παντού, είναι πραγματικά τρομακτικό και στο Λονδίνο ήταν παντού. Υπάρχει πραγματικά αγνή αγάπη προς τον Ολυμπιακό».

Στις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης ο ερυθρόλευκος άσος: «Να σας πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. (γέλια) Θα πρέπει όμως μέσα στην ημέρα να σοβαρευτούμε εντός εισαγωγικών γιατί έχουμε και παιχνίδι μπροστά μας. Παρόλα αυτά , πραγματικά  εχτές το βράδυ στο ξενοδοχείο με τους συμπαίκτες μου, συζητάγαμε, ξενυχτίσαμε και σκεφτόμασταν όλα αυτά που είχαν γίνει και δεν το πιστεύαμε».

Παρόλο που η ομάδα συμμετέχει σε πολλές διοργανώσεις ο αθλητής πιστεύει ότι θα τα βγάλουν πέρα: «Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι έχουμε μία πολύ αθλητική ομάδα η οποία ανταπεξέρχεται σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες συμμετέχει. Σίγουρα θα υπάρξει κούραση, είναι πολλά παιδιά που έχουν πολλά 90λεπτα στα πόδια τους, παρόλα αυτά αρκετές φορές, αυτό ίσως είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Είδαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ότι είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και αυτό νομίζω ότι είναι το θετικό της υπόθεσης».

Όσον αφορά την κλήρωση του Ολυμπιακού ο ίδιος τόνισε: «Έχουμε δει ότι η Γουλβς έχει πάρα πολλούς  ποδοσφαιριστές Πορτογάλους, το ίδιο είναι και ο προπονητής της. Μας πήρε ουσιαστικά ένα ακόμη Πορτογάλο, τον Ποντένσε, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα στην Premier League. Όσο την έχω παρακολουθήσει στα παιχνίδια της δείχνει μία πολύ μεγάλη σοβαρότητα στα παιχνίδια της, δεν φοβάται κανένα αντίπαλο. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι έτσι όπως έχουμε κινηθεί φέτος σαν σύνολο και σαν ομάδα, νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες της Premier League» και συνέχισε: «Ο Ποντένσε μπορεί να μην πανηγύριζε, αν ήξερε ότι θα κληρωθούμε μαζί(γέλια), αλλά εντάξει ο Ντάνι ξέρουμε ότι αγαπάει πολύ την ομάδα, προφανώς και για αυτό πανηγύρισε, χαίρεται με την επιτυχία μας. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Θα έρθει και αυτός στο Καραϊσκάκη, εδώ που έκανε πολύ ωραία πράγματα».

«Όταν είσαι Ολυμπιακός δεν μπορείς να αφήσεις καμία διοργάνωση» ανέφερε κλείνοντας ο Γιώργος Μασούρας. Χαρακτηρισιτκά δήλωσε: «Επιλογή δεν υπάρχει για τους τίτλους που θέλουμε, αλλά μην κρυβόμαστε για τον ποδοσφαιριστές η Ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει άλλο πρεστίζ, υπάρχει μία διαφορετική αύρα. Παρόλα αυτά όταν είσαι Ολυμπιακός δεν μπορείς να αφήσεις καμία διοργάνωση, ακόμα και σε φιλικά θα πρέπει να αγωνίζεσαι και να κερδίζεις, οπότε η συζήτηση αυτή σίγουρα υπάρχει και αιωρείται σε κάθε ομάδα και σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024