Σερέλης: «Η τύχη ήταν με το μέρος μας»
Ο προπονητής του Λαυρίου τόνισε ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας του στο ματς με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.
Το Λαύριο πέρασε από την έδρα του Ρεθύμνου, με τον Χρήστο Σερέλη να είναι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι στην παράταση δεν νικάει πάντα ο καλύτερος αλλά ο πιο τυχερός.
Ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που έχει κερδίσει εδώ 8 ομάδες και είμαστε χαρούμενοι γιατί κρατάμε αυτήν την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση για νίκη, παρόλο που είχαμε φτάσει και εμείς στις 9 νίκες.
Προφανώς θέλαμε να τελειώνουμε γρήγορα την υπόθεση παραμονή και με αυτό το σκεπτικό μπήκαμε στο ματς».
Επίσης ο κόουτς του Λαυρίου συνέχισε λέγοντας ότι: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου διότι όλη αυτήν την εβδομάδα δούλεψαν πολύ σκληρά, παρά τη μεγάλη διακοπή, που όλοι γνωρίζουμε ότι χάνεται ο ρυθμός.
Και επίσης τους συγχαίρω γιατί είχαμε ένα πλάνο και το κρατήσαμε 45 λεπτά, ενώ ακόμα και όταν χάναμε δε θορυβηθήκαμε. Καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς και πήγαμε το ματς στην παράταση. Εκεί, που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά συνήθως ο πιο τυχερός. Σήμερα η “ρώσικη ρουλέτα” ήταν υπέρ μας».
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία

