Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος : Συνελήφθη γνωστή παίκτρια ριάλιτι για όπλα και ναρκωτικά

Βόλος : Συνελήφθη γνωστή παίκτρια ριάλιτι για όπλα και ναρκωτικά

Η 44χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφος της είχαν στη κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κάνναβης, εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, καθώς και ένα μικρό οπλοστάστιο.

Μία 44χρονη που είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της σε ελληνικό ριάλιτι πριν πολλά χρόνια συνελήφθη στο Βόλο για όπλα και ναρκωτικά.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τη γυναίκα και τον σύντροφό της έπειτα από αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, στα Πλατανίδια Μαγνησίας.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι έκρυβε κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει όφελος από παράνομη δραστηριότητα ύψους 9.000 -12.000 ευρώ, εξοπλισμό παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και σημαντικό οπλισμό.

Όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις.

Tο μεσημέρι της Τρίτης η 44χρονη και ο σύντροφός της οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών στα Δικαστήρια Βόλου. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, για κατοχή όπλων και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στον ανακριτή Βόλου και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα, στην οικία των δραστών, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (1) κιλού και (355) γραμμαρίων,
  • εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας,
  • λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια,
  • αεροβόλο τυφέκιο,
  • κυνηγετικό όπλο,
  • γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια,
  • (461) πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά,
  • μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού,
  • ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των (12.025) ευρώ και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και
  • ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.

Η έφοδος στο σπίτι

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία αστυνομικών οι συλληφθέντες δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν.

Οι αστυνομικοί έψαξαν όλους τους χώρους και εντόπισαν την κάνναβη, αλλά και το εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών που έκρυβαν.

Από την οικία κατασχέθηκε σημαντικός εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης.

Επισημαίνεται ότι ο εξοπλισμός ήταν εκτός λειτουργίας όμως εκτιμάται ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να τον ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Είχαν τοποθετήσει σύστημα καταγραφής εικόνα και ήχου

Φαίνεται ότι το ζευγάρι ήξερε να φυλάγεται καλά. Στην αυλόπορτα του σπιτιού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, ώστε να ελέγχει την κίνηση έξω από το σπίτι και ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση είτε να κρύψει τα ναρκωτικά, είτε να διαφύγει. Ωστόσο, τελικά κάποιος πρόδωσε τη δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν μετά από καταγγελία. Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι ποσό ύψους 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των1.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέλος τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι ως μέσα διευκόλυνσης για παράνομη δραστηριότητα και τα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024