«Μάχη» να κρατήσουν στη ζωή έναν 50χρονο, ο οποίος έπεσε από τον 2ο όροφο του ξενώνα ψυχολογικής υποστήριξης του Νοσοκομείου Βόλου, δίνουν οι γιατροί.
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, o 50χρονος πήδηξε από τον 2ο όροφο του ξενώνα «Αριάδνη» σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.
Ο ξενώνας «Αριάδνη» βρίσκεται εντός της ζώνης του Νοσοκομείου Βόλου και ο 50χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).