Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Ανοιχτή η υπόθεση της απόκτησης του Φραν Βέλεθ

Παναθηναϊκός : Ανοιχτή η υπόθεση της απόκτησης του Φραν Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη και ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που κοιτάζουν την περίπτωση του ισπανού αμυντικού

Ο Φραν Βέλεθ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Άρη και δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των Κιτρίνων, κάτι που σημαίνει πως μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ισπανός αμυντικός του Άρη λοιπόν όπως είναι λογικό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, αφού τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μια από τις ομάδες που έχει βάλει στο μάτι τον Βέλεθ εδώ κι αρκετούς μήνες είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλέον πάει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι μένει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Βέλεθ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή και αυτό σημαίνει ότι παίζει να «κυνηγήσει» την υπογραφή του.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν ψάχνει για έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει και αντί του Σένκεφελντ και αντί του Πούγγουρα, και ο Βέλεθ έχει τα χαρακτηριστικά, ενώ θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη για το τριφύλλι.

Ο Βέλεθ έχει ήδη μία πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό που είναι μεγάλη και τη σκέφτεται, έχει αυτή του Άρη επίσης στα χέρια του, αλλά και οι Πράσινοι από την πλευρά τους φαίνεται πως έχουν σημαντικές πιθανότητες, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει κάποιες επαφές το Γενάρη με την πλευρά του παίκτη.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024