Ένας τρανς μαθητής από το Τέξας των ΗΠΑ πήρε το πιο γλυκό δώρο για τα 18α γενέθλιά του από τους συμμαθητές του.

Ο Άντι Μπερνάμπε (Andi Bernabe) ανυποψίαστος μπήκε στην αίθουσα της χορωδίας, όπου τον περίμεναν μαζεμένα τα παιδιά της τάξης του, για τα του κάνουν έκπληξη και να του πουν τα “Χρόνια Πολλά” για τα γενέθλιά του.

Του είπαν όλο το τραγούδι, όμως, τον περίμενε ακόμη μία έκπληξη.

“Από τη στιγμή που είσαι πια ενήλικας, μαζέψαμε αρκετά χρήματα, ώστε να αλλάξεις το όνομά σου” είπε μία από τις φίλες του, δίνοντάς του έναν φάκελο και ένα πιστοποιητικό.

Ο Άντριου μένει με το στόμα ανοιχτό και πέφτει στο πάτωμα, κλαίγοντας από συγκίνηση.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Το σκηνικό καταγράφτηκε σε βίντεο στο Tik Tok και διαδόθηκε στη συνέχεια στο Twitter, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 540.000 likes.

Ο μαθητής του καλλιτεχνικού σχολείου Grand Prairie Fine Arts Academy στο Τέξας δήλωσε στο PinkNews ότι η έκπληξη σχεδιαζόταν εδώ και έναν μήνα, τόσο καλά και με απόλυτη εχεμύθεια, που δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Στο “κόλπο” ήταν τόσο τα παιδιά της τάξης του, όσο και οι καθηγήτριες και οι καθηγητές του.

Ο Άντι είπε στο Yahoo Lifestyle: «Ένιωσα τόσο χαρούμενος, πραγματικά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Οι φίλοι μου είναι πραγματικά φανταστικοί. Με στηρίζουν από την πρώτη μέρα».

Δήλωσε ακόμη ότι: “Το σύνολο των εκπαιδευτικών μου και των συμμαθητριών/τών μου ήταν τόσο υποστηρικτικές/οι από τότε που έκανα το coming out μου πριν από δύο χρόνια.”

Τα χρήματα θα καλύψουν τα δικαστικά έξοδα και τα παράβολα, καθώς και το κόστος επανέκδοσης εκ νέου εγγράφων, όπως το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησης.

Γράψτε το σχόλιο σας