Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Τη συλλογή της για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2024 παρουσίασε η Stella McCartney τον προηγούμενο μήνα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Ο αδερφός της μάλιστα, James μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα όπου βλέπουμε τόσο τον θρυλικό πατέρα της, Paul McCartney, όσο και την αδερφή της, Mary McCartney.

Από τα στιγμιότυπα πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την ομοιότητα ανάμεσα στον κάποτε θρυλικό τραγουδιστή των Beatles και πατέρα της Stella McCartney, και στον γιο του, James. Η Stella McCartney είναι το διασημότερο παιδί του Paul, ενώ αξίζει να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στον πατέρα της Stella, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της δείχνοντας πόσο υποστηρικτικός είναι.

Ο Paul McCartney γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1942 στο Walton Hospital, Λίβερπουλ. Ο πατέρας του McCartney ήταν πιανίστας και τρομπετίστας και τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τη μουσική. Του χάρισε μια τρομπέτα στα δέκατα τέταρτα γενέθλιά του, όμως, όταν αργότερα το rock n roll άρχισε να γίνεται πιο δηλοφιλές, ο Paul αντάλλαξε την τρομπέτα με μια ακουστική κιθάρα, αφού αποδέχτηκε ότι δεν μπορούσε κανείς να παίζει τρομπέτα και να τραγουδάει ταυτόχρονα.

Στην ηλικία των 15, ο Paul γνώρισε τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο του, John Lenon σε μία συναυλία του ερασιτεχνικού συγκροτήματος Quarrymen, του οποίου ιδρυτικό μέλος ήταν ο δεύτερος. Ο νεαρός McCartney πέρασε από οντισιόν και τελικά έγινε κιθαρίστας του συγκροτήματος. Το γεγονός της απώλειας της μητέρας του λειτούργησε ως συνεκτικό στοιχείο ανάμεσα στους δυο τους, καθώς η μητέρα του Lenon, είχε πεθάνει όταν αυτός ήταν δεκαεπτά.

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν οι Beatles και το 1970 όπου διασπάστηκαν, ο Paul συνέχισε την solo καριέρα του, έχοντας λίγο αργότερα στο πλευρό του, την γυναίκα για την οποία έγραψε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του.

Την Linda Eastman.

Έμειναν μαζί για 29 χρόνια και απέκτησαν τα τρία παιδιά, Mary, James και Stella.

Το 1998 όμως, η Linda έχασε την μάχη με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Μέχρι και σήμερα η οικογένεια μένει ιδιαίτερα δεμένη και πολλές από τις οικογενειακές τους λήψεις, γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Πηγή φωτογραφίας: @jamesmccartneyofficial / Instagram

Πηγή: grace.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024