Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλα για τη Ζωή μας vita: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Όλα για τη Ζωή μας vita: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Η εκπομπή σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Ναρκισσισμός και πίστη. Δύο εσωτερικές καταστάσεις, που επηρεάζουν τη συμπεριφορά, τη ζωή μας και τη σχέση μας με τους άλλους ανθρώπους. Δύο θέματα για τα οποία μιλά ανοιχτά η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Απριλίου, στις 08:50 στο MEGA.

O Ναρκισσισμός

Το Σάββατο 27 Απριλίου στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» μιλάμε για τον ναρκισσισμό. Πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα πρότυπα που έχουν σήμερα τα παιδιά «γεννούν» ναρκισσιστές; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του νάρκισσου ανθρώπου;

Ψυχολόγοι εξηγούν στην εκπομπή πού βρίσκονται τα όρια του φυσιολογικού και πότε γίνεται ψυχική διαταραχή. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός, ο οποίος μιλά για τον ναρκισσισμό, που συχνά αποκαλύπτεται και μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μιλάμε για τους ενδοκρινείς διαταράκτες, ουσίες δηλαδή που βρίσκονται σε αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και διαταράσσουν το ορμονικό μας σύστημα και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τις τροφές που είναι πλούσιες σε προβιοτικά.

Κοσμάς Κουμιανός

Λίγο πριν το Πάσχα

Παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 08:50, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» συζητά για την εσωτερικότητα που βιώνουμε αυτές τις ημέρες. Επιστήμονες μιλούν για την αξία της πίστης -όχι μόνο της θρησκευτικής- και την υποστηρικτική δράση της στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μιλά για την αξία που έχει η πίστη στην δική του ζωή.

Επίσης, στην εκπομπή συζητάμε για την διατροφική αξία των αυγών και μαθαίνουμε τι πρέπει να περιλαμβάνει το φαρμακείο του αυτοκινήτου.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024