Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου

«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου

Η εκπομπή, σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Απριλίου, με θέματα που βάζουν στο επίκεντρο τη βελτίωση της ζωής μας σε κάθε επίπεδο.

Το Σάββατο 13 Απριλίου

Στις 08:50 στο MEGΑ, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ανοίγουμε το θέμα «ευζωία» και εξηγούμε τι σημαίνει. Ζωή χωρίς άγχη, με αρκετά χρήματα, με σωματική υγεία ή μία έννοια μεγαλύτερη από όλα αυτά; Ειδικοί αναλύουν τις παραμέτρους της ευζωίας, που αφορούν από τη σωματική και ψυχική υγεία μέχρι τις κοινωνικές σχέσεις και την περιβαλλοντική ευεξία. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η ηθοποιός Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία περιγράφει πώς κατάφερε να κατακτήσει την ευζωία.

Στην εκπομπή συζητάμε ακόμη για την διατροφική αξία των χόρτων και μαθαίνουμε έξυπνους και εύκολους τρόπους, που θα μας βοηθήσουν να εξοικονομήσουμε ελαιόλαδο.

Την Κυριακή 14 Απριλίου

Συζητάμε για τον φόβο που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι, πριν μπουν στο χειρουργείο. Κάποιοι μάλιστα, αναβάλλουν επεμβάσεις εξαιτίας της αγωνίας τους.

Ντόρα Κουτροκόη

Πόσο δικαιολογημένη είναι αυτή η ανησυχία και πόσο ασφαλή είναι σήμερα τα χειρουργεία; Σε αυτά τα ερωτήματα επιχειρούν να απαντήσουν χειρουργοί και αναισθησιολόγοι στην εκπομπή. Καλεσμένη η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη, η οποία μιλά για τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, μία εκ των οποίων στον εγκέφαλο.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για το Pilates και παρακολουθούμε πώς θα εκπαιδεύσουμε το παιδί μας να πηγαίνει στην τουαλέτα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024