Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χίλαρι Κλίντον εξηγεί γιατί παρέμεινε παντρεμένη με τον Μπιλ μετά το σκάνδαλο Λεβίνκσι

Η Χίλαρι Κλίντον εξηγεί γιατί παρέμεινε παντρεμένη με τον Μπιλ μετά το σκάνδαλο Λεβίνκσι

Ήταν μία εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά 

Για το σκάνδαλο Λεβίνσκι μίλησε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Έλεν Ντε Τζένερις.

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary» για την ζωή της, η 72χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ρωτήθηκε σε κάποιο σημείο σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά στο ντοκιμαντέρ για την εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι.    «Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα», είπα στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, αλλά ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε η Χίλαρι.

Ήταν μία εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά

«Πήρα μια απόφαση για την οποία χρειάστηκα τα περισσότερα κότσια από ποτέ», πρόσθεσε σχετικά με την απόφαση να παραμείνει στον γάμο της.

«Θα μπορούσα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή μου και να μην συμπεριλάβω το σκάνδαλο», σημείωσε.

«Ήταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από την ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει την καλύτερη απόφαση που θεωρεί για τον ίδιο», υπογράμμισε.

Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε επίσης για τον ντόρο αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της απόφασής της να παραμείνει παντρεμένη μετά την απιστία του συζύγου της.

«Πολλές γυναίκες θα έλεγαν, «Δεν μπορώ να την στηρίξω. Δεν μου αρέσει επειδή έμεινε με τον σύζυγό της». Αλλά σε λίγο καιρό θα έλεγαν, «Ξέρεις αυτό συνέβη και στην αδερφή μου, συνέβη στη φίλη μου». Πάντα έλεγα πως ο καθένας πρέπει να παίρνει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ένας φίλος μου είπε πως πολύς κόσμος θα έλεγε, «Δεν μπορώ να την στηρίξω, αλλά αγαπώ τον άντρα της. Αγαπώ τον Μπιλ Κλίντον». Ε λοιπόν, κι εγώ το ίδιο», εξήγησε η ίδια.

Και η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον μιλούν στο ντοκιμαντέρ σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση, όπως φαίνεται άλλωστε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, η Χίλαρι μιλώντας για το σκάνδαλο που πήρε τεράστιες διαστάσεις, ακούγεται να λέει εμφανώς ταραγμένη, «Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του».

Δείτε το τρέιλερ:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024