Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με είχε προσβάλλει
«Με έχει σχολιάσει όπως κανείς άλλος, ήταν στα όρια του προσβλητικού» δήλωσε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου
H Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από την εκπομπή της, τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στο «Καλύτερα δε γίνεται».
Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να εστιάσει στη διάθεση του παρουσιαστή να εκφράσει για δεύτερη φορά ένα παράπονο για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.
Όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” σχολίασαν στο Happy Day.
Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα λεγόμενα του παρουσιαστή καθώς όπως είπε και ο ίδιος έχει εκφραστεί πολύ αρνητικά για διάφορα πρόσωπα στο παρελθόν αλλά και για την ίδια.
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μού έκανε εντύπωση για αυτή την αποστροφή που έβγαλε προς κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και εξέφρασε στον καναπέ της Ναταλίας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, της παρέας, που έχει δουλέψει σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, ευγενής και δεν ήξερα ότι έχει πληγωθεί και έχει σιχαθεί τόσο πολύ αυτό τον χώρο.
Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος!
Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους. Θέλω να πω πως, όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και θιγόμενος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει που εσύ ενοχλείσαι.
Μπορεί ο Φώτης με την Μαρία να νόμιζαν πως κάνουν έναν αμιγώς χιουμοριστικό σχολιασμό αλλά κάποιες φορές τα πρόσωπα που σχολίαζαν να ένιωθαν όπως νιώθει τώρα ο Φώτης» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Με τα σχόλια των συνεργατών της να ακολουθούν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε με μια νέα αναφορά στο περιστατικό που την είχε ενοχλήσει στο παρελθόν.
«Είχαν δείξει μια παλιά μου φωτογραφία και έλεγαν πως έχω αλλάξει εκείνο και το άλλο. Αυτοί μπορεί να το θεωρούσαν χιούμορ, εμένα με είχε στεναχωρήσει και προσβάλει».
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή :
https://www.youtube.com/watch?v=ZCESpNXffSA
- Κρήτη: Στην Αθήνα 6χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο – Μάχη για να σωθεί το πόδι του
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442