Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στην Ιταλία : Πολιτικό θέαμα Σαλβίνι με τον ξεφτιλισμό ολόκληρης οικογένειας

Οργή στην Ιταλία : Πολιτικό θέαμα Σαλβίνι με τον ξεφτιλισμό ολόκληρης οικογένειας

Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, χτύπησε το κουδούνι πολυκατοικίας για να ρωτήσει οικογένεια εάν πουλάει ναρκωτικά.

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε στην Ιταλία η τελευταία κίνηση του γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι στην εκστρατεία του ενόψει των περιφερειακών εκλογών στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια και στην Καλαβρία, την ερχόμενη Κυριακή.

Μπροστά στις κάμερες

Ο γραμματέας της Λέγκα, μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι της πολυκατοικίας όπου διαμένει οικογένεια σε συνοικία της Μπολόνια, ψάχνοντας ιταλοτυνήσιο έφηβο.

«Είστε διακινητής ναρκωτικών; Μπορούμε να ανέβουμε στο σπίτι σας;», ρώτησε ο ιταλός πρώην υπουργός Εσωτερικών.

Μετά την άρνηση του νέου που απάντησε στο θυροτηλέφωνο, ο Σαλβίνι πρόσθεσε: «μπορείτε να έρθετε να το διαψεύσετε; Διότι ορισμένοι κάτοικοι με τους οποίους μίλησα λένε ότι έχετε σχέση με ναρκωτικά».

Η υπόθεση προσέλαβε μεγάλη δημοσιότητα και προκάλεσε κύμα έντονων διαμαρτυριών. Η συγκεκριμένη οικογένεια αποτελείται από ιταλίδα μητέρα, τυνήσιο πατέρα, που εργάζεται ως οδηγός, και δυο παιδιά.

Ο έφηβος με τον οποίο μίλησε ο Σαλβίνι είναι μαθητής 17 ετών και κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πριν λίγο έκανε γνωστό ότι θα μηνύσει τον γραμματέα της Λέγκα για δυσφήμιση.

Διπλωματικό επεισόδιο

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι την πληροφορία για τον έφηβο, του την έδωσε η μητέρα παιδιού στο οποίο φέρεται να πούλησε ναρκωτικά.

Πολλοί σχολίασαν πως η συμπεριφορά αυτή του Σαλβίνι αποτελεί πρωτοφανή παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής ζωής και δεν αρμόζει σε αρχηγό πολιτικού κόμματος.

Ο πρεσβευτής της Τυνησίας στη Ρώμη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αρνητική εικόνα που σχηματίζεται κατά των συμπατριωτών του από αυτήν την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024