Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cameron Diaz: Τι κοινό έχει η κόρης της με την Drew Barrymore

Cameron Diaz: Τι κοινό έχει η κόρης της με την Drew Barrymore

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz έγινε για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 47 ετών. Η 47χρονη ηθοποιός πρόσφατα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και σιγά σιγά έρχονται στο φως διάφορα στοιχεία για τη μικρή Raddix που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα ζωής. Την ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω […]

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Cameron Diaz έγινε για πρώτη φορά μητέρα σε ηλικία 47 ετών.

Η 47χρονη ηθοποιός πρόσφατα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και σιγά σιγά έρχονται στο φως διάφορα στοιχεία για τη μικρή Raddix που ακόμα δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα ζωής.

Την ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευγνώμονες και ευλογημένοι που ξεκινάμε τη νέα δεκαετία, ανακοινώνοντας την γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως «αιχμαλώτισε» τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένεια μας» έγραψε.

«Όσο χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης μια έντονη ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή της μικρής. Γι’ αυτό δεν θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και δεν θα μοιραστούμε άλλες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένη. Αγάπη και ευχές από την οικογένεια μας προς τις δικές σας. Καλή χρονιά!»

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Σύμφωνα με το The Blast λοιπόν, το πιστοποιητικό γέννησης της Raddix φέρει δύο ακόμα ονόματα: Το πλήρες όνομά της είναι Raddix Chloe Wildflower Madden, ενώ ως ημερομηνία γέννησης έχει καταγραφεί η 30η Δεκεμβρίου στο Cedar’s Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες.

Ένα από τα τρία ονόματα της μικρής ωστόσο, σημαίνει πολλά για τη φιλία της μητέρας της με την Drew Barrymore, αφού “Wildflower” ονομάζεται η αυτοβιογραφία του έτερου αγγέλου του Τσάρλι.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν παραμείνει πολύ καλές φίλες από όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία πριν από 20 χρόνια και όπως λένε όλοι, η επιλογή του ονόματος δε μπορεί να είναι τυχαία. Αυτήν την άποψη ενισχύει και το γεγονός ότι η σειρά μακιγιάζ της Barrymore λέγεται “Flower Beauty”.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024