Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.
Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου ένα χρόνο και το μωράκι που θα έρθει θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, η Νικολέττα Ράλλη θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας