Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ματς με την ΑΕΛ
Με 3-5-2 και δίδυμο Ολιβέιρα - Βέρντε στην επίθεση παρατάσσει την Ένωση ο Μάσιμο Καρέρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε την την ενδεκάδα της Ένωσης ενόψει του ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική της Superleague.
Με 3-5-2 παρατάσσει την Ένωση ο Ιταλός τεχνικός και δίδυμο τους Βέρντε και Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Σβάρνας, Οικονόμου και Βράνιες στην τριάδα της άμυνας. Ο Μπακάκης θα είναι ο δειξιός μπακ – χαφ, με τον Λόπες να κινείται από αριστερά. Κρίστισιτς και Σιμόες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά σε έναν πιο δημιουργικό ρόλο.
- Κομόρος: Τουλάχιστον 17 Αφρικανοί μετανάστες πνίγηκαν στ΄ ανοικτά των νησιών
- Λίβανος: Η στιγμή που πύραυλος του Ισραήλ πέφτει δίπλα σε δημοσιογράφο
- Ακίνητα: Νέα άνοδος στις τιμές διαμερισμάτων – Οι περιοχές [πίνακας]
- Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα η μεγαλύτερη επίθεση στο Ιράν
- Καταγγελίες για τη λειτουργία της γραμμής 1566 – Όλα καλώς καμωμένα για τον Γεωργιάδη
- Απορρίφθηκε η αναστολή λειτουργίας της Shein στη Γαλλία που επιχείρησε η κυβέρνηση
