Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη με «buzzer beater» και... βλέπει Ευρώπη η Μίλαν

Νίκη με «buzzer beater» και… βλέπει Ευρώπη η Μίλαν

Η Μίλαν πήρε το «θρίλερ» απέναντι στην Ουντινέζε (3-2), με γκολ του Ρέμπιτς στην εκπνοή, χαρίζοντας στους «ροσονέρι» το τρίποντο που τους στέλνει στο -1 από τις θέσεις της Ευρώπης

Η Μίλαν πήρε το «θρίλερ» απέναντι στην Ουντινέζε (3-2), με γκολ του Ρέμπιτς στην εκπνοή, χαρίζοντας στους «ροσονέρι» το τρίποντο που τους στέλνει στο -1 από τις θέσεις της Ευρώπης.

To 2020 έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, που μετά το διπλό στην Κάλιαρι και την πρόκριση στο Κύπελλο επί της ΣΠΑΛ, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα πέντε «καυτά» θέματα στην συνάντηση της Big 4

Σε ένα ματς- διαφήμιση για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Ουντινέζε που επίσης προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες στη Serie A, άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Λάρσεν (τραγική έξοδος Ντοναρούμα) «παγώνοντας» το «Σαν Σίρο».

Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Φρίουλι να προηγείται, αλλά με την εκκίνηση του δεύτερου, η ομάδα του Πιόλι έφερε το ματς στα ίσα στο 47′  με γκολ του Ρέμπιτς, μετά από όμορφη κίνηση του Κόντι.

Οι «ροσονέρι» πίεζαν για το δεύτερο που θα τους έδινε τη νίκη και τελικά το πέτυχαν στο 71ο λεπτό με τον Τεό Ερνάντες. Στο 83ο λεπτό ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το παιχνίδι, κάτι που η Μίλαν πλήρωσε δευτερόλεπτα αργότερα.

Στο 85ο λεπτό ο Λαζάνια ισοφάρισε 2-2 για τους φιλοξενουμένους, προκαλώντας εκ νέου «ψυχρολουσία» στους γηπεδούχους. Στην τελευταία φάση του αγώνα όμως οι «ροσονέρι» με ήρωα τον Ρέμπιτς έγραψαν το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κόντι, Κγιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καστιγιέχο, Μπενασέρ, Κεσιέ, Μποναβεντούρα, Ιμπραΐμοβιτς, Λεαό

Ουντινέζε: Μούσο, Μπεκάο, Τροστ, Εκόνγκ, Νόιτινγκ, Στριγκερ Λάρσεν, Φοφανά, Μανδραγόρα, Ντε Πολ, Σέμα, Οκάκα, Λασάζια

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024