Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Μποντ: Ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου 007

Τζέιμς Μποντ: Ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου 007

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τα διάφορα σενάρια

Οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Γουίλσον έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους, βάζοντας -μάλλον- τέλος στη συζήτηση γύρω από το αν το κουστούμι του θρυλικού πράκτορα 007, θα φορέσει μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, μία γυναίκα.

Με αφορμή την επερχόμενη 25η ταινία Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time to Die», οι παραγωγοί έδωσαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Variety βάζοντας τέλος στις φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο χρόνο.

Όπως είναι γνωστό η νέα ταινία θα είναι η τελευταία που θα δούμε τον Ντάνιελ Κρεγκ να φορά το κοστούμι του θρυλικού 007, ωστόσο οι παραγωγοί ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Ο Γουίλσον παραδέχτηκε ότι ο επόμενος Μποντ μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός από ό,τι έχουμε συνηθίσει στις τελευταίες 5 ταινίες με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ, ενώ η Μπροκόλι τόνισε ότι το δέρμα του μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα τον ενσαρκώσει γυναίκα ηθοποιός.

«Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά θα είναι άντρας» είπε χαρακτηριστικά η Μπροκόλι και πρόσθεσε :

«Pιστεύω ότι θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε νέους θηλυκούς χαρακτήρες-σκληρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν μας ενδιαφέρει να πάρουμε έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον δώσουμε σε γυναίκα».

Οι δηλώσεις της Μπροκόλι δεν προκαλούν έκπληξη αφού και στο παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει «ο Τζέιμς Μποντ δημιουργήθηκε ως άντρας και θα παραμείνει άντρας».

Μποντ εναντίον Μποντ σε μια επική διαφήμιση

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστεί στο νέο επικό διαφημιστικό σποτ γνωστής μπίρας με την οποία συνεργάζεται και αυτοτρολάρεται χαρίζοντας πολλές στιγμές γέλιου.

Το κόνσεπτ του διαφημιστικού θέλει τον Ντάνιελ Κρεγκ εναντίον Τζέιμς Μποντ και ξεκινά με τον ηθοποιό να χαλαρώνει ξαπλωμένος δίπλα στη θάλασσα, όταν ενημερώνεται ότι έχει φτάσει ο οδηγός που έχει καλέσει.

Μπαίνοντας στο ταξί, η οδηγός αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον θρυλικό 007 και του χαρίζει μια γρήγορη κούρσα… χωρίς αύριο, κάνοντας τον ηθοποιό να χάσει αρκετά χρόνια από τη ζωή του.

Όταν αποβιβάζεται από το όχημα, ο Ντάνιελ Κρεγκ συνειδητοποιεί ότι μέσα στο ταξί έχει ξεχάσει το διαβατήριό του και τότε ξεκινά μια πραγματική περιπέτεια… α λα Μποντ.

Ο Κρεγκ στην αρχή επιχειρεί να κυνηγήσει το ταξί τρέχοντας… όπως θα έκανε ο Τζέιμς Μποντ, όμως γρήγορα τα παρατάει ασθμαίνοντας… όπως δεν θα έκανε ο Μποντ!

Τελικά ο ηθοποιός καταφέρνει να φτάσει στο κάστρο όπου πήγε η οδηγός του ταξί και αφού πετυχαίνει να εξασφαλίσει ένα σμόκιν με πλάγιο τρόπο, αποδεικνύεται ότι «Μια φόρα Τζέιμς Μποντ, πάντα Τζέιμς Μποντ».

Τo νέο τραγούδι Τζέιμς Μποντ

Τα πράγματα ωστόσο γύρω από τον καλλιτέχνη που θα αναλάβει την ερμηνεία του τραγουδιού της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ έγιναν πια ξεκάθαρα.

Και κάπως έτσι η 18χρονη Billie Eilish θα είναι η νεαρότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που θα αναλάβει να ερμηνεύσει το βασικό κομμάτι του soundrack της επερχόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, «No time to die».

«Το τραγούδι του #NoTimeToDie θα ερμηνεύσει η @billieeilish. Η Μπίλι έγραψε το τραγούδι με τον αδελφό της @finneas και είναι η νεαρότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που γράφει και ηχογραφεί ένα σάουντρακ του Τζέιμς Μποντ», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Instagram.

Η μεγάλη απήχηση της Billie Eilish επιβραβεύεται τώρα με την πρόταση που της έγινε να αναλάβει να γράψει (μαζί με τον αδερφό της FINNEAS) και να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ -πρόταση ασφαλώς που αποδέχθηκε.

Το 2019 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την εναλλακτική σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις με επιτυχίες όπως το «Bad Guy», με τη νεαρή τραγουδίστρια να έχει προταθεί για 6 βραβεία Γκράμι, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της χρονιάς.

View this post on Instagram

also

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Οι ταινίες Τζέιμς Μποντ, άλλωστε, έχουν πίσω τους μια μακρά και εκλεκτή μουσική παράδοση, καθώς τους τίτλους τους έχουν κοσμήσει κατά καιρούς καλλιτέχνες με το βεληνεκές της Shirley Bassey, του Paul McCartney, της Madonna, του Tom Jones, της Adele, αλλά και του Chris Cornell.

Τα ευχάριστα μουσικά νέα κοινοποίησε και η ίδια η Billie Eilish μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η οποία δήλωσε «είμαι ακόμα σοκαρισμένη, είναι τρελό να είσαι μέρος αυτού του πράγματος, με τον όποιον τρόπο».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024