Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Μποντ: Καλλιτέχνης - έκπληξη στο τραγούδι του «No time to die»

Τζέιμς Μποντ: Καλλιτέχνης – έκπληξη στο τραγούδι του «No time to die»

Πρόκειται για την νεαρότερη καλλιτέχνιδα που θα ερμηνεύσει τραγούδι ταινίας Τζέιμς Μποντ

Όλα τα σίκουελ των ταινιών του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ, έχουν χαρακτηριστεί από τα soundtrack τους με τραγούδια όπως το «Diamonds are Forever», το «Live and let Die» ή το «Skyfall» να έχουν χαραχτεί στην κινηματογραφική μνήμη μας.

Το όνομα της Billie Eilish είχε πέσει στο τραπέζι των υποψήφιων καλλιτεχνών για να ερμηνεύσει το τραγούδι του «No Time To Die» της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, ενώ φήμες είχαν ακουστεί και για το όνομα του Ed Sheeran.

View this post on Instagram

still here

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Τα πράγματα ωστόσο γύρω από τον καλλιτέχνη που θα αναλάβει την ερμηνεία του τραγουδιού της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ έγιναν πια ξεκάθαρα.

Και κάπως έτσι η 18χρονη Billie Eilish θα είναι η νεαρότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που θα αναλάβει να ερμηνεύσει το βασικό κομμάτι του soundrack της επερχόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, «No time to die».

«Το τραγούδι του #NoTimeToDie θα ερμηνεύσει η @billieeilish. Η Μπίλι έγραψε το τραγούδι με τον αδελφό της @finneas και είναι η νεαρότερη καλλιτέχνιδα στην ιστορία που γράφει και ηχογραφεί ένα σάουντρακ του Τζέιμς Μποντ», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του 007 στο Twitter.

Η μεγάλη απήχηση της Billie Eilish επιβραβεύεται τώρα με την πρόταση που της έγινε να αναλάβει να γράψει (μαζί με τον αδερφό της FINNEAS) και να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ -πρόταση ασφαλώς που αποδέχθηκε.

Το 2019 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την εναλλακτική σταρ της ποπ Μπίλι Άιλις με επιτυχίες όπως το «Bad Guy», με τη νεαρή τραγουδίστρια να έχει προταθεί για 6 βραβεία Γκράμι, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της χρονιάς.

Οι ταινίες Τζέιμς Μποντ, άλλωστε, έχουν πίσω τους μια μακρά και εκλεκτή μουσική παράδοση, καθώς τους τίτλους τους έχουν κοσμήσει κατά καιρούς καλλιτέχνες με το βεληνεκές της Shirley Bassey, του Paul McCartney, της Madonna, του Tom Jones, της Adele, αλλά και του Chris Cornell.

Τα ευχάριστα μουσικά νέα κοινοποίησε και η ίδια η Billie Eilish μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η οποία δήλωσε «είμαι ακόμα σοκαρισμένη, είναι τρελό να είσαι μέρος αυτού του πράγματος, με τον όποιον τρόπο».

Το τραγούδι θα παίξει στους τίτλους της ταινίας «No Time To Die», που θα είναι και η τελευταία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Cary Joji Fukunaga, με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό να είναι ότι το φιλμ θα βγει στους βρετανικούς κινηματογράφους στις 2 Απριλίου και στους αμερικάνικους στις 10 Απριλίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024