Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Κολιδά: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της

Ειρήνη Κολιδά: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο της

Μετά από καιρό η Ειρήνη Κολιδά δημοσίευσε φωτογραφίες με τον μοναχογιό της

Γνωρίσαμε την Ειρήνη Κολιδά μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 1 που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η ήρεμη αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή παρουσία της καθώς και η ειλικρίνειά της, την έκαναν να ξεχωρίσει και να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Τρία χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού, η λαμπερή personal trainer και μαμά, παραμένει δημοφιλής. Την είδαμε σε ρόλο παρουσιάστριας, αλλά η γυμναστική παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

Πάνω από όλα όμως η Ειρήνη Κολιδά είναι μία πολύ τρυφερή μανούλα. Ο γιος της, Αλέξανδρος, αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της κι αν και τον έχουμε δει ελάχιστες φορές στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram της, είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής και της καθημερινότητάς της.

Μία από τις τελευταίες που την είδαμε στο Instagram με τον μοναχογιό της ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν έκαναν διακοπές στην Πίνδο.

Πρόσφατα, η Ειρήνη Κολιδά, δημοσίευσε δύο ακόμη φωτογραφίες με τον γιο της. Μαμά και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και δείχνουν εντυπωσιακοί.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

View this post on Instagram

💙 GIVEAWAY 💙 Ότι πολυτιμότερο και αληθινό έχω….. Πρόσφατα ντυθήκαμε παράγαμπροι, τα ρούχα μας επιμελήθηκε η @stovabambini και νομίζω ότι κλέψαμε τα βλέμματα όλων. Ο Αλέξανδρος λοιπόν αφού πρώτα ρώτησε τον φίλο μου Στέλιο κύριο @stovabambini θέλει να κάνει δώρο στην πρώτη νονά του 2020 τα βαπτιστικά ρούχα. Ο τρόπος γνωστός… 💙 Like & comment στην φώτο μου. 💙Tag 2 friends 💙Follow @stovabambini Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 26.01 #happyme #liveforyou #happyyou #justsmile #positivevibes #purelove #loveyou #mysun #stovabambini

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024