Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενας Θεσσαλονικιός κιθαρίστας στα βραβεία Metal Hall of Fame

Ενας Θεσσαλονικιός κιθαρίστας στα βραβεία Metal Hall of Fame

Στην απονομή των φετινών βραβείων Metal Hall of Fame θα βρεθεί μεταξύ θρύλων της metal σκηνής και ένας έλληνας κιθαρίστας

Ο Θεσσαλονικιός κιθαρίστας, Gus G που παίζει με το συγκρότημα Firewind και έγινε παγκοσμίως γνωστός από την συνεργασία του με τον Ozzy Osbourne, αλλά και με τους Arch Enemy και Dream Evil, θα παραβρεθεί στα φετινά βραβεία Metal Hall of Fame.

Ο έλληνας βιρτουόζος κιθαρίστας από την Θεσσαλονίκη θα εμφανιστεί επίσης, στις 19 Ιανουαρίου 2020, στο «Whiskey a Go Go».

Οι Geoff Tate, Don Dokken, Stephen Pearcy, Joe Satriani, Graham Bonnet, Chris Poland και οι Metal Church, θα εμφανιστούν επίσης μαζί με το μεγάλο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, Steve Vai στο Metal Hall of Fame.

View this post on Instagram

Happy bday Ozzy! Much love, G. ❤️

A post shared by Gus G (@gusgofficial) on

Εκλεκτοί μουσικοί του hard rock και του heavy metal θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους, ενώ ένα All-Star Jam και άλλες εκπλήξεις θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Παρουσιαστής του φετινού Metal Hall of Fame θα είναι, η τηλεοπτική και ραδιοφωνική προσωπικότητα, ιστορικός μουσικής, Έντι Τρανκ.

Ο βιρτουόζος κιθαρίστας, συνθέτης και παραγωγός Steve Vai έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους και κέρδισε 3 βραβεία Grammy. Ο Vai ταξίδεψε ανά τον κόσμο με τον Frank Zappa, τους Alcatrazz, τον David Lee Roth, τους Whitesnake και τους G3.

Ο Steve Vai εμφανίστηκε επίσης στην ταινία Crossroads και εμπνεύστηκε τη δημιουργία του ιδρύματος «Make A Noise», ενώ είναι ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Favorited Nations Entertainment και έχει δημιουργήσει μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, video games και αθλητικούς οργανισμούς.

Σε δήλωση του ο Pat Gesualdo, πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Metal Hall of Fame, είπε: «Το Gala Metal Hall of Fame του 2020 θα είναι εκπληκτικό!! Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλά Hard Rock και Heavy Metal είδωλα και πολλές συναρπαστικές συναυλίες!».

View this post on Instagram

From Glasgow few nights ago. 📸 @robbie_rooney_photography

A post shared by Gus G (@gusgofficial) on

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024