Γαλλία: Δεύτερος συναγερμός μέσα σε μια μέρα – Επίθεση άντρα με μαχαίρι
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFTM TV, ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών. Το ένα από τα θύματά του έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και «εξουδετέρωσαν» έναν άνδρα ο οποίος μαχαίρωσε πολλούς ανθρώπους σε ένα δημόσιο πάρκο στη Βιλζουίφ, κοντά στο Παρίσι, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFTM TV, ο δράστης άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου δέχτηκε τα πυρά των αστυνομικών. Το ένα από τα θύματά του έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Λίγο μετά τις 15:30 ώρα Ελλάδος, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρισκόταν σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στο πάρκο Villejuif, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους στη συγκεκριμένη περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη.
Πυροβολισμοί στο δημαρχείο
Νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει και στην πόλη Ντρο, όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο δημαρχείο της πόλης.
Ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν εκ των υπαλλήλων του δημαρχιακού μεγάρου.
Στη συνέχεια ο ύποπτος αυτοκτόνησε.
Ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, υπογράμμισε πως ο τραυματίας υπάλληλος έχει υποστεί αρκετά τραύματα και έχει χάσει πολύ αίμα.
Ωστόσο, η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, το θύμα είναι ο γενικός διευθυντής.
- Μυθικός Μαριάνοβιτς: Έπαιξε ντραμς και τριγωνάκι στην μπάντα του Αριζόνα (vid)
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών
- Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 20χρονου – Στο εισαγγελέα έφτασε ο 23χρονος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική
- Γιώργος Μαρίνος: Έλενα Παπαρίζου, Τάκης Ζαχαράτος, Ηρώ τίμησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη
- «AI brain fry»: Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «τηγανίζει» το μυαλό των εργαζόμενων
- Όσκαρ 2026: Τα μεγάλα φαβορί και οι ειδικές αγορές στην Betsson





