Ένα θρίλερ βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στην Κίναρο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μοναδική κάτοικος του νησιού δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής, εδώ και τρεις ημέρες.
Όπως έγινε γνωστό από τον ΣΚΑΙ, από χθες, Τετάρτη, βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της, ωστόσο παραμένουν άκαρπες.
Συγκεκριμένα ένα ελικόπτερο του ΠΝ πέταξε στην Κίναρο χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Παράλληλα, σήμερα ετοιμάζεται νέα αποστολή με Super Puma, που θα μεταφέρει και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν.
Υπενθυμίζεται πως στις 28 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής είχε επισκεφθεί την Κίναρο για να ευχηθεί στη μοναδική κάτοικο του νησιού. Μια γυναίκα δραστήρια.
Στην απογραφή του 1951 μετρήθηκαν στο νησί 12 κάτοικοι. «Οταν η Ελλάδα είχε πληθυσμό 2,5 εκατομμύρια, στο νησί ζούσαν 8 οικογένειες. Τώρα που έχει πληθυσμό 10 εκατομμύρια, ζει μόνο μία», είχε πει με παράπονο πριν από μερικά χρόνια ο σύζυγος της αγνοούμενης γυναίκας.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής