Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και εσείς είστε στα καλύτερά σας. Πολλές αναθεωρήσεις θα κάνετε

Είστε σε μία φάση αναθεώρησης με αποτέλεσμα να θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες για το μέλλον. Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και γνωρίζετε τι να κάνετε από εδώ και πέρα. Λατρεύετε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Κριός

Έχετε μεγάλη χαρά για τα πλάνα που έχετε κάνει όσον αφορά τον ερωτικό σας τομέα. Ξεκουραστείτε τώρα στις γιορτές. Μη σκέφτεστε τη δουλειά.

Ταύρος

Είστε συγκινημένοι με κάτι που σας είπε ο/η σύντροφός σας. Θέλετε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω με τη σχέση σας. Σας λείπουν κάποιοι φίλοι σας.

Δίδυμοι

Μη νιώθετε μοναξιά λόγω των εορτών. Μπορείτε ακόμα και αν δεν έχετε άτομα να βγείτε να περάσετε καλά μόνοι σας. Μη φοβάστε να γιορτάσετε.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και σκεπτικοί παράλληλα. Στα ερωτικά σας τα έχετε κάνει «σαλάτα». Πρέπει να καταλάβετε ποιοι σας αγαπάνε πραγματικά και ποιοι όχι.

Λέων

Περηφάνια και χαρούμενη διάθεση. Νιώθετε πολύ χαρούμενοι και είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε να εξελιχθείτε άμεσα στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Σταματήστε να αγχώνεστε για τη δουλειά συνέχεια. Έχετε μπει σε μία φάση έντονης υπερανάλυσης με αποτέλεσμα να μη βλέπετε πέρα από αυτήν.

Ζυγός

Δεν ξέρετε αν πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με εσάς ή με τα άτομα που αγαπάτε. Είστε πάντως αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αγαπάτε να σας αγαπούν. Αυτό είναι το μότο για σήμερα. Κάνετε σχέδια με φίλους για το πώς θα περάσετε τις γιορτές σας και είστε πολύ αισιόδοξοι.

Τοξότης

Γνωρίζετε ότι ορισμένα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους για να μπορούν να αναδειχθούν. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά και για τα ερωτικά.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις στη ζωή σας. Ερωτικού τύπου όμως. Νιώθετε ότι είναι καιρός να βιώσετε τον έρωτα όπως δεν τον έχετε βιώσει τόσο καιρό.

Υδροχόος

Αναρωτιέστε τι λάθη έχετε κάνει στα ερωτικά σας και θέλετε να βελτιωθείτε γενικότερα. Το σίγουρο είναι πως δε μπορείτε να δεχθείτε την όποια πίεση.

Ιχθύς

Είστε έτοιμοι για σχέση, συντροφικότητα και νέες φιλίες. Θέλετε να γνωρίσετε κόσμο και να δείξετε σε όλους πόσο υπέροχοι μπορείτε να γίνετε.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024