Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών για το ξέπλυμα της ΧΑ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών για το ξέπλυμα της ΧΑ

«Αυτήν τη στιγμή στήνεται ένα δικαστικό πλυντήριο για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής» αναφέρει η Ελευθεριακή Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης σε κείμενο ανάληψης ευθύνης

Παρέμβαση στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα πέταξε μπογιές στο κτίριο ενώ με κείμενο που ανήρτησε αργότερα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη, εξηγώντας πως αφορμή για την παρέμβαση αυτή στάθηκε η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/12/21019 επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο κτήριο όπου στεγάζεται η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης. Δε θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, τη στιγμή που το κράτος και οι δικαστικοί του μηχανισμοί μεθοδεύουν ξεδιάντροπα το πολιτικό ξέπλυμα των φασιστών της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα φορτώνουν με βαρύτατες ποινές και εξοντωτικές χρηματικές εγγυήσεις αντιφασίστες συντρόφους» αναφέρει στο κείμενό της η ομάδα.

«Αναφορικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις 18/9/2013, από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά και το τάγμα εφόδου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, η εισαγγελέας έκρινε ότι η δολοφονία δεν ήταν προσχεδιασμένη, μελετημένη και πολιτικά οργανωμένη ενέργεια των φασιστών της Χρυσής Αυγής, αλλά ατομική πρωτοβουλία του Ρουπακιά» αναφέρει σε ένα άλλο σημείο.

«Αυτήν τη στιγμή στήνεται ένα δικαστικό πλυντήριο για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, με απώτερο σκοπό να επαναφερθεί το συγκεκριμένο νεοναζιστικό μόρφωμα στην κανονικότητα της πολιτικής και ίσως, κάποια στιγμή ξανά, και της κοινοβουλευτικής ζωής» τονίζει επίσης.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024