Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά του ξεπλύματος της ΧΑ - Κλειστή η Πανεπιστημίου

Μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο κατά του ξεπλύματος της ΧΑ – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σε εξέλιξη είναι η αντιφασιστική διαδήλωση στα Προπύλαια από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, στον απόηχο του ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής.

Σε εξέλιξη είναι η αντιφασιστική διαδήλωση στα Προπύλαια από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, στον απόηχο του ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής.

Η συμμετοχή του κόσμου είναι μαζική, ενώ κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Πανεπιστημίου με την τροχαία να εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων μέσω άλλων δρόμων. Λίγο μετά τις 14.00 η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση το Σύνταγμα.

Κοινό αίτημα της αντιφασιστικής κινητοποίησης είναι να μην πέσει στα μαλακά η οργάνωση του Μιχαλολιάκου για να μην επιστρέψουν ξανά στους δρόμους τα τάγματα εφόδου.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν επίσης να μην περάσει η εισαγγελική πρόταση που απαλλάσσει τους νεοναζί από τα εγκλήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι κάλεσμα στη συγκέντρωση απηύθυναν οι: Αναμέτρηση (Ομάδα Κομμουνιστών/στριών), Αριστερή Ανασύνθεση (ΑΡΑΝ), Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση (ΑΡΑΣ), ΔΕΑ, ΕΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ), Κόκκινο Νήμα, Κρίση+Κριτική,Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νΚΑ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά.

«Σε αυτό το κλίμα, μια εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονικής συμμορίας της ΧΑ που θα αθωώνει το ναζισμό, οπλίζει το χέρι των φασιστών. Δεν θα το επιτρέψουμε! Ο λαός γνωρίζει με την πικρή πείρα του ότι η ΧΑ και οι φασίστες αποτελούν εγκληματικές συμμορίες και θανάσιμο κίνδυνο. Απαιτούμε την καταδίκη των δολοφόνων της ΧΑ.» αναφέρουν σε άλλο σημείο.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024