Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η χρονιά της Φρανσέσκα Χέιγουορντ

Η χρονιά της Φρανσέσκα Χέιγουορντ

Η πριμα μπαλαρίνα του Royal Ballet κάνει σταθερά επαγγελματικά βήματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι το Χόλιγουντ.

Είτε ως «Ζιζέλ» και «Ωραία Κοιμωμένη» είτε ως Ασπρη Γάτα στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Αντριου Λόιντ Βέμπερ «Cats», που σε λίγες ημέρες θα προβληθεί και στην Ελλάδα, η Φρανσέσκα Χέιγουορντ επιβεβαιώνει αυτό που είχαν δει οι δάσκαλοί της από τότε που, παιδί ακόμα, έκανε τα πρώτα βήματά της πάνω στις πουέντ: Πως είναι γεννημένη για να χορεύει.

Η νεαρή πρίμα μπαλαρίνα του Μπαλέτου της Βασιλικής Οπερας του Λονδίνου που πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην βρετανική «Vogue» στο πλαίσιο αφιερώματος για τις γυναίκες που διακρίνονται και εμπνέουν (το οποίο επιμελήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ), ήρθε όπως όλα δείχνουν για να μείνει πολλά χρόνια στο προσκήνιο και να γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του κλασικού χορού – και όχι μόνο, δεδομένου ότι και ο κινηματογράφος είναι ένας χώρος στον οποίο εσχάτως δραστηριοποιείται.

Γοητευτική, φιλόπονη, φιλόδοξη και εξαιρετικά ταλαντούχα, είναι πλέον μία από τις πιο περιζήτητες μπαλαρίνες σε όλον τον κόσμο, με το πρόγραμμά της ασφυκτικά γεμάτο για τους επόμενους μήνες. Και με τους κριτικούς να γράφουν θερμά λόγια μετά από κάθε εμφάνισή της.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» o Κοσμάς Βίδος «παρακολουθεί» τη ζωή της από το 1992, οπότε γεννήθηκε στο Ναϊρόμπι της Κένυας, μέχρι σήμερα που θριαμβεύει μπροστά στα πιο απαιτητικά κοινά, μια διαδρομή που επιβεβαιώνει πώς ακόμη και τα πιο μεγάλα και τρελά όνειρά μας μπορεί, με πολλή δουλειά και λίγη τύχη, να γίνουν πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024