Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα τρία ζώδια της φωτιάς

Τα τρία ζώδια της φωτιάς

Τα ζώδια αυτά είναι που θεωρούνται και τα πιο παθιασμένα του ζωδιακού κύκλου

Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης συνιστούν τα 3 ζώδια της φωτιάς. Τα ζώδια της Φωτιάς, είναι γεννημένοι «ηγέτες». Έχουν ικανότητες τέτοιες που μπορεί να τους εξασφαλίσουν μία καλή θέση σε μία εταιρεία. Αναλαμβάνουν τις περισσότερες ευθύνες και τους αρέσει να διοικούν.

Είναι αρκετά δυναμικοί χαρακτήρες αλλά το μόνο αρνητικό τους είναι το εξής. Πάνω στα νεύρα τους παρεκτρέπονται λίγο γιατί δε μπορούν να αποδεχθούν ότι κάποιος τους μείωσε.

Ένστικτο

Έχουν ένα ένστικτο που τα κάνει να μπορούν να δούνε πράγματα πριν αυτά γίνουν. Σα χαρακτήρες δε θέλουν γενικότερα την γκρίνια και την πίεση. Είναι πολύ περήφανα και επιδιώκουν γενικά να έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τους γύρω τους.

Αυτές οι καλές σχέσεις έχουν άμεση συνάφεια με το πώς σκέφτονται. Ξέρουν ότι κάτι θα γίνει πριν γίνει επειδή σκέφτονται αρκετά λογικά. Γνωρίζουν πότε στεναχώρησαν κάποιο άτομο και έτσι πάντα θα έχουν το θάρρος να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη τους.

Πάθος

Έχουν την τάση να θέλουν να κάνουν νέα πράγματα και ιδέες. Εκεί στα καλά καθούμενα που μπορεί να είναι ήρεμοι, ξαφνικά σκέφονται να οργανώσουν ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι πολύ αργά το βράδυ και πάντα θα έχουν την όρεξη να υποστηρίξουν τον φίλο τους που μπορεί να έχει τα ψυχολογικά του τη δεδομένη στιγμή. Έχουν πάθος για τη ζωή γενικά, θάρρος γενναιότητα και προπάντων επιμονή μέχρι να κερδίσουν και να αποκτήσουν αυτό που θέλουν.

Κέφι

Τους αρέσει να είναι μέσα στην παρέα εκείνοι που θα δώσουν ένταση. Θα είναι συνέχεια έξω να περνάνε καλά με τους φίλους τους ενώ παράλληλα δε θα προσπαθούν καν να κάτσουν κάτω. Δε θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους χωρίς να κάνουν κάτι γιατί θέλουν να καλοπερνάνε.

Επιπλέον το θέμα αυτών των ζωδίων είναι ότι θέλουν να έχουν την προσοχή γύρω από τον εαυτό τους. Αν δεν την έχουν στεναχωριούνται αρκετά. Το κέφι που κάνουν όμως είναι χαρακτηριστικό τους, καθώς κάνουν όλη την παρέα να περνάει υπέροχα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024