Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Έμμα Στόουν αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η Έμμα Στόουν αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της

Η Έμμα Στόουν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ιδιαίτερη ομορφιά της

Η Έμιλι Τζιν Στόουν, όπως είναι το πλήρες όνομα της 30χρονης αμερικανίδας ηθοποιού, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον ανταγωνιστικό χώρο του Χόλιγουντ εξασφαλίζοντας απαιτητικούς ρόλους και εντυπωσιακές συνεργασίες.

Το κορίτσι με τα έξυπνα μάτια και τα κατακόκκινα μαλλιά αναλαμβάνει ρόλους τόσο σε μεγάλες παραγωγές όσο και σε ανεξάρτητες ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, αρπάζοντας την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο.

Η Στόουν συνήθως υποδύεται το προσιτό κορίτσι της διπλανής πόρτας δίνοντας παράλληλα την εντύπωση ότι δεν παίρνει τον εαυτό της και πολύ στα σοβαρά.

Στην πραγματικότητα όμως η Στόουν είναι μια ηθοποιός που αφιερώνεται στους ρόλους της. Για τον ρόλο της ως Μπίλι Τζιν Κινγκ στη βιογραφική ταινία «Battle of the Sexes» πήρε επτά κιλά και έμαθε να παίζει τένις, ενώ στο «The Favourite» ήταν η ίδια που ζήτησε να κάνει γυμνή σκηνή, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα ταίριαζε στην προσωπικότητα της Αμπιγκεϊλ, την οποία υποδύεται.

Τι έχει πει η Έμμα Στόουν…

Για το Χόλιγουντ

«Είναι ένα συναρπαστικό μέρος και κατά κάποιον τρόπο ενοχλητικό ταυτόχρονα. Δεν είναι εύκολο να ζεις σε μια πόλη όπου σχεδόν όλοι έχουν το ίδιο όνειρο. Σήμερα, υπάρχουν τόσο πολλά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους επίδοξους ηθοποιούς να ξεκινήσουν, σε σύγκριση με το παρελθόν. Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις μια ταινία μικρού μήκους και να τη δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμβουλή μου στους νέους ηθοποιούς είναι να προχωρήσουν και να το κάνουν! Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποιον να σας προσφέρει ένα μικρό κομμάτι, μπορείτε να γράψετε και να φτιάξετε τη δική σας ταινία μικρού μήκους και να δείτε πού θα σας οδηγήσει».

Για την οικογένεια

«Η άποψή μου για τα παιδιά έχει αλλάξει καθώς μεγαλώνω. Δεν έχω κάνει ποτέ babysitting ή κάτι τέτοιο. Ως έφηβη, έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Μετά μεγάλωσα και συνειδητοποίησα ότι πραγματικά θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια».

Για την ηλικία

«Η δεκαετία των 20 ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευχάριστα και δυσάρεστα. Είναι περίεργο το πώς τα 30 αποκρυσταλλώνουν τη ζωή σου. Αντί να ζω απλώς τα όνειρα που είχα μικρή, να κάνω τη δουλειά που αγαπάω και να κάνω φίλους, τώρα αναρωτιέμαι τι πραγματικά θέλω ως ενήλικη».

Για το άγχος

«Είχα την πρώτη κρίση πανικού όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχα άγχος αποχωρισμού, φοβόμουν ότι θα καεί το σπίτι μου, πίεζα τα χέρια μου όλη την ώρα και έτσι οι γονείς μου με πήγαν σε ψυχοθεραπευτή. Είμαι ευαίσθητη σε σημείο που γίνεται πρόβλημα».

Για το σώμα της

«Όταν ήμουν έφηβη έμοιαζα με δεκάχρονο αγόρι. Για χρόνια παρακαλούσα να αποκτήσω καμπύλες, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα αλλάξει καθώς μεγαλώνω».

Για τη γυμναστική

«Γυμνάζομαι όταν παίζω σε κάποια ταινία. Για παράδειγμα, όταν γυρίζαμε τον Σπάιντερμαν, μου είχαν γυμναστή, κάτι το οποίο ήταν τέλειο. Ωστόσο, αν κάποιος δεν με πιέσει φωνάζοντάς μου να κάνω μια άσκηση, δεν πρόκειται να την κάνω. Το Pilates είναι η μόνη μορφή άσκησης που νιώθω όμορφα όταν την κάνω. Οποιαδήποτε άλλη γυμναστική μού χαλάει τη διάθεση».

Λανθασμένες αποφάσεις

«Είναι κάποιες επιλογές που τις θυμάσαι μετά από χρόνια και αναρωτιέσαι τι σκεφτόσουν. Οταν ήμουν μικρή είχα ακρυλικά νύχια, πολλά αυτομαυριστικά σπρέι και φορούσα πολλή μαύρη σκιά ματιών – πραγματικά πολλή!».

Για τη μόδα

«Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να κάνω ό,τι με κάνει χαρούμενη και να ντύνομαι για τον εαυτό μου. Ημουν τυχερή όταν ήμουν μικρή που είχα ένα τέτοιο γυναικείο πρότυπο που με ενθάρρυνε να είμαι ο εαυτός μου. Η ομορφιά και η μόδα υποτίθεται ότι έχουν πλάκα επειδή σου επιτρέπουν να πειραματιστείς. Μου αρέσει η ιδιομορφία σε όλα αυτά».

Για την περιποίηση του δέρματός της

«Είμαι αλλεργική σε πολλά πράγματα, οπότε μπορώ να χρησιμοποιώ προϊόντα με μόνο ένα συστατικό. Εχω ένα μεγάλο μπουκάλι ελαιόλαδο στον νιπτήρα μου, το οποίο βάζω στο πρόσωπό μου. Γενικά, βάζω λάδι παντού στο σώμα μου. Αγαπώ το λάδι καρύδας, το λάδι αργκάν και χρησιμοποιώ φυσικό λάδι από κουκούτσια σταφυλιού για την ενυδάτωση του προσώπου μου μετά το ντους».

Για το χρώμα των μαλλιών της

«Νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου με κόκκινα μαλλιά, παρ’ όλο που είμαι φυσική ξανθιά. Ταυτίζομαι περισσότερο με το κόκκινο χρώμα. Η μητέρα μου είναι κοκκινομάλλα, οπότε μεγάλωσα βλέποντας περισσότερο κόκκινα μαλλιά».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024