Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ άφησε το καλοκαίρι τον Άγιαξ για την Μπαρτσελόνα αλλά από το μυαλό του δεν βγήκε ποτέ ο Αίαντας. Κάτι που φάνηκε και το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός μέσος πληροφορήθηκε τον αποκλεισμό της πρώην ομάδας του.
Το παιχνίδι στο Μιλάνο μόλις έχει τελειώσει και η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τη νίκη κόντρα στην Ίντερ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ όμως αντί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, συνελήφθη από την κάμερα εμφανώς απογοητευμένος, δευτερόλεπτα μόλις από τη λήξη του ματς. Ο λόγος;
Ο αγαπημένος του Άγιαξ, με τον οποίο λίγους μήνες πριν, έφτασε μια ανάσα από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήρε το νταμπλ στην Ολλανδία, έμεινε εκτός συνέχειας από το Champions League με την ήττα 0-1 από την Βαλένθια.
Ο νεαρός μέσος της Μπάρτσα μόλις το πληροφορήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου, έσκυψε το κεφάλι με την απογοήτευσή του να είναι εμφανής. Γιατί μπορεί να έφυγε από τον Άγιαξ αλλά σίγουρα δεν ξέχασε την ομάδα που τον ανέδειξε.
When Frenkie De Jong found out Ajax, his former team, got knocked out of the Champions League 💔
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε όλους τους Ιταλούς για την στήριξή τους και δήλωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» με πόνο στην καρδιά.
Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή του Άλισον στην αγωνιστική δράση θα αργήσει, χάνοντας τόσο τα ματς με την Παρί για τους «8» του Champions League όσο και αρκετά μάλλον περισσότερα.