Παναθηναϊκός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Μπουζούκης
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Μπουζούκη να αποχωρεί τραυματίας.
O νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Μπουζούκης, δέχθηκε μία κλωτσιά στον αστράγαλο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην διάρκεια μίας άσκησης στην προπόνηση της Τετάρτης και αποχώρησε, για να πάει να εξεταστεί.
Υπάρχει όμως αισιοδοξία πώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και την Πέμπτη θα φανεί, αν θα προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαμία για την 14η αγωνιστική, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.
Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κολοβός, Κότσαρης και Αλεξανδρόπουλος. Η προπόνηση προς το τέλος διεξήχθη κάτω από χαλάζι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί λίγο πριν το τέλος.
Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιέλαμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας και διπλό με τακτική.
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Ένταση στο Μεξικό λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ (vid)
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
- Έπος 45 δευτερολέπτων: Ο Μέσι οδηγεί… ολόκληρη την Αργεντινή στο Μουντιάλ (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο Γένσεν σε πρώτο πλάνο για τον «άξονα»
- ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)





























































![Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442