Για την επταετία που δεν μπορούσε να φύγει στο εξωτερικό εξαιτίας απαγόρευσης μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ειδικότερα, η ηθοποιός τόνισε πως για 7 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσε να περάσει από τα σύνορα, ενώ έπρεπε να παρουσιάζεται και κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Η ηθοποιός περιέγραψε στην εκπομπή Dot τι είχε συμβεί:

Αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό

«Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ήταν μία πολύ άσχημη ιστορία

«Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία. Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε ηη ηθοποιός προσθέτοντας ότι θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά αυτή η απαγόρευση της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιό σας