Θέμα… ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Τούρκος πρόεδρος στον Έλληνα πρωθυπουργό κατά τη συνάντηση που είχαν χθες στο Λονδίνο.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν συνομιλώντας με Τούρκους δημοσιογράφους.
Ο διάλογος
Συγκεκριμένα φέρεται να είπε τα εξής στον Κυριάκο Μητσοτάκη:
«Χθες το βράδυ κατά τη συνάντησή μας με τον κ. Μητσοτάκη του είπαμε «κοιτάξτε, αυτά τα μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETÖ έρχονται σε εσάς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις υπηρεσίες μας, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει καταφύγιό τους. Επομένως, περιμένουμε από εσάς να πάρετε θέση, περιμένουμε τη στήριξή σας σε αυτό το θέμα. Η στήριξή σας θα ενισχύσει και τη δική μας στήριξη προς εσάς»».
Από το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώνουν ότι έγιναν οι σχετικές αναφορές από τον κ. Ερντογάν και κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στις αιτιάσεις του Ταγίπ Ερντογάν ήταν ότι «οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας λειτουργούν σοβαρά και αποφασιστικά».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας