Τι συμβαίνει με τη βίλα των Χαντίντ;
Δικαστικοί μπελάδες για την οικογένεια Χαντίντ με φόντο την ημιτελή βίλα «Starship Enterprise»
Να γκρεμίσει το τεράστιο σπίτι, αξίας 100 εκατ. δολαρίων που διαθέτει στο Λος Άντζελες, διέταξε δικαστής τον πατέρα των σούπερ μόντελ Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, επισημαίνοντας ότι αποτελεί «κίνδυνο για την κοινότητα».
Το ημιτελές κτίριο που είναι μεγαλύτερο από 2.700 τ.μ, ονομάστηκε «Starship Enterprise» και αποτελεί «σαφή και ορατό» κίνδυνο για τους γείτονες του Μοχάμεντ Χαντίντ σύμφωνα με τον δικαστή.
«Αν αυτό το σπίτι πέσει από το λόφο θα παρασύρει μαζί του και τα γειτονικά σπίτια», δήλωσε, σύμφωνα με το ΤΜΖ ο δικαστής Κρεγκ Κάρλαν.
Οι γείτονες του 71χρονου μεγιστάνα υπέβαλαν μήνυση ισχυριζόμενοι ότι το κτίσμα στην πλαγιά του λόφου είναι παράνομο και ασταθές.
Η κατεδάφιση του κτιρίου θα κοστίσει περίπου 5 εκατ. δολάρια, με τους δικηγόρους του Χαντίντ να υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της κατεδάφισης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η υπόθεση για το μέλλον του «Starship Enterprise» αναμένεται να επανεξεταστεί στις 13 Δεκεμβρίου.
- Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 85-78: Πλήρωσε τις απουσίες και την κακή του άμυνα
- Ο Στίβεν Τσούμπερ στον Ατρόμητο κι επίσημα – Μέχρι πότε υπέγραψε (vid)
- «Θαυμάσια» η συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Ματσάδο
- H CIA προσλαμβάνει κατασκόπους από την Κίνα με ένα βίντεο βγαλμένο από ταινία [βίντεο]
- ΑΤΛΑΣ: H χρονιά της μαζικής φυγής στη σύνταξη – Έσπασαν τα κοντέρ το 2025
- Ο Νίκος Αλιάγας μιλά για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το ηρωικό Μεσολόγγι – «Η μοίρα του έθνους»

