
Τι συμβαίνει με τη βίλα των Χαντίντ;
Δικαστικοί μπελάδες για την οικογένεια Χαντίντ με φόντο την ημιτελή βίλα «Starship Enterprise»
Να γκρεμίσει το τεράστιο σπίτι, αξίας 100 εκατ. δολαρίων που διαθέτει στο Λος Άντζελες, διέταξε δικαστής τον πατέρα των σούπερ μόντελ Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, επισημαίνοντας ότι αποτελεί «κίνδυνο για την κοινότητα».
Το ημιτελές κτίριο που είναι μεγαλύτερο από 2.700 τ.μ, ονομάστηκε «Starship Enterprise» και αποτελεί «σαφή και ορατό» κίνδυνο για τους γείτονες του Μοχάμεντ Χαντίντ σύμφωνα με τον δικαστή.
«Αν αυτό το σπίτι πέσει από το λόφο θα παρασύρει μαζί του και τα γειτονικά σπίτια», δήλωσε, σύμφωνα με το ΤΜΖ ο δικαστής Κρεγκ Κάρλαν.
Οι γείτονες του 71χρονου μεγιστάνα υπέβαλαν μήνυση ισχυριζόμενοι ότι το κτίσμα στην πλαγιά του λόφου είναι παράνομο και ασταθές.
Η κατεδάφιση του κτιρίου θα κοστίσει περίπου 5 εκατ. δολάρια, με τους δικηγόρους του Χαντίντ να υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα της κατεδάφισης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η υπόθεση για το μέλλον του «Starship Enterprise» αναμένεται να επανεξεταστεί στις 13 Δεκεμβρίου.
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex

