Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«The Irishman»: Ο Μάρτιν Σκορσέζε εκλιπαρεί να μη το δούμε στο κινητό μας

«The Irishman»: Ο Μάρτιν Σκορσέζε εκλιπαρεί να μη το δούμε στο κινητό μας

Μια συγκεκριμένη εικόνα είναι αρκετή για να προκαλέσει εγκεφαλικό στον Μάρτιν Σκορσέζε...

Το «The Irishman» (Ο Ιρλανδός) είναι η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών.

Το νέο κινηματογραφικό έπος για τη μαφία με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Μάρτιν Σκορσέζε, έκανε πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix, με τους συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία είτε στην τηλεόραση, είτε στην οθόνη του κινητού τους.

Με τις ταινίες και τις σειρές του Netflix να είναι προσβάσιμες από κινητά τηλέφωνα και tablets, δεν αποκλείεται να επιχειρήσει κανείς να δει τον διάρκειας 3,5 ωρών «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε στην οθόνη του smartphone του.

Μια εικόνα που είναι αρκετή για να προκαλέσει εγκεφαλικό στον Μάρτιν Σκορσέζε…

Ο Μάρτιν Σκορσέζε φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για τον τρόπο που κάποιος πρέπει να δει το «The Irishman» .

«Θα πρότεινα, αν ποτέ θελήσετε να δείτε οποιαδήποτε από τις ταινίες μου -ή, τις περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες-, παρακαλώ, παρακαλώ μην τις δείτε σε κινητό, παρακαλώ. Ένα iPad, ένα μεγάλο iPad, ίσως» είπε ο Μάρτιν Σκορσέζε στον κριτικό κινηματογράφου Πίτερ Τράβερς, εμφανιζόμενος στο show του δεύτερου στο YouTube «Popcorn With Peter Travers».

Ο Μάρτιν Σκορσέζε εκτιμά ότι παρά τη μεγάλη διάρκειά της -τρεισήμισι ώρες-, η ταινία μπορεί να τραβήξει και να κρατήσει την προσοχή των θεατών.

«Δεν το λέω επειδή εγώ την έκανα!» επέμεινε.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα αφηγηματική δομή, και κάθε φορά συμμετείχα. Μ’ έναν αστείο τρόπο, νομίζω ότι την έκανα για να ανταποκριθώ σε όλα τα βασικά όσον αφορά το πώς θα μπορέσετε να δείτε αυτήν την ταινία. Ιδανικά, θα ήθελα να πάτε σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να τη δείτε σε μια μεγάλη οθόνη από την αρχή έως το τέλος.

Και ξέρω, είναι μεγάλη -πρέπει να σηκωθείτε, πρέπει να πάτε στο λουτρό, όλα αυτά, το καταλαβαίνω- αλλά και στο σπίτι νομίζω ότι μπορείτε να περάσετε τη βραδιά με αυτήν, ή ένα απόγευμα, και ξέρω ότι δεν θα απαντήσετε αν χτυπήσει το τηλέφωνο ή δεν πρόκειται να σηκώνεστε τόσο συχνά. Μπορεί να λειτουργήσει».

Όσον αφορά το να κάνει ταινίες ειδικά για την οθόνη smart phones, ο Μάρτιν Σκορσέζε διευκρίνισε ότι μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει πότε.

«Δεν ξέρω πώς να το κάνω. Εύχομαι να μπορούσα, δεν ξέρω το πώς. Όχι, δεν το πιάνω» είπε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024