Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η ταινία με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

Αυτή είναι η ταινία με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

Ο δημοφιλής ιστότοπος Rotten Tomatoes, ανέδειξε την ταινία που έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών

Το «The Irishman» (Ο Ιρλανδός) είναι πλέον η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών, σύμφωνα με τον γνωστό ιστότοπο Rotten Tomatoes για κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση από κριτικούς πριν από την έναρξη προβολής της, την 1η Νοεμβρίου.

Το «The Irishman» κέρδισε σε κριτικές τις ταινίες «Taxi Driver» (Ο Ταξιτζής) και «Raging Bull» (Οργισμένο Είδωλο) του βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού σκηνοθέτη.

Στο Rotten Tomatoes , όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τονίζεται ότι η ταινία «The Irishman» είναι ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές.

Ακόμα σύμφωνα πάντα με τις κριτικές,  ο Μάρτιν Σκορσέζε με το «The Irishman» επανέρχεται σε οικεία θέματα, με καυστικό, αστείο και βαθυστόχαστο αποτέλεσμα.

View this post on Instagram

Russell Bufalino was not an easy man to please.

A post shared by The Irishman (@theirishmanfilm) on

«Μια στοχαστική και εκλεπτυσμένη πρόταση. Οι παλιοί φίλοι του Χόλιγουντ εξακολουθούν να είναι η πραγματική πρόταση – μαγνητίζουν, είναι επαγγελματίες και μοναδικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε ξανά σύντομα», αναφέρεται χαρακτηριστικά, για την ταινία.

Ωστόσο δεν βαίνουν όλα καλώς για τον Μάρτιν Σκορσέζε, μετά τον πρόσφατο ισχυρισμό του ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι κινηματογράφος.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τις αντιδράσεις πολλών ηθοποιών που υποδύονται υπερήρωες του σύμπαντος της Marvel, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμς Γκαν και Πολ Ραντ.

Η κόντρα Ντε Νίρο – Μίκι Ρουρκ για το καστ του «The Irishman»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός Μίκι Ρουρκ κατηγόρησε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ότι τον «έκοψε» από το καστ των ηθοποιών της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «The Irishman».

«Ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τον Αλ Πατσίνο, τον Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο», αποκάλυψε ο Μίκι Ρουρκ μιλώντας σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή. «Άνθρωπος υπεύθυνος για το κάστινγκ των ηθοποιών είπε στον μάνατζερ μου ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δήλωσε ότι αρνείται να δουλέψει μαζί μου σε ταινία», συμπλήρωσε.

View this post on Instagram

Thank you, New York. @thenyff

A post shared by The Irishman (@theirishmanfilm) on

https://www.instagram.com/p/BzdMoQrINKC/?utm_source=ig_web_copy_link

Πάντως για την ιστορία, η κόντρα ανάμεσα σε Μίκι Ρουρκ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν ξεκίνησε τώρα. Όπως αποκάλυψε ο Μίκι Ρουρκ, η κόντρα ξεκίνησε το 1987 όταν συνεργάστηκαν στην ταινία «Δαιμονισμένος Άγγελος».

«Θαύμαζα τον Ντε Νίρο, όπως τον Μάρλον Μπράντο και τον Αλ Πατσίνο από τη δεκαετία του ‘80», δήλωσε ο Μίκι Ρουρκ και αποκάλυψε ότι ο θαυμασμός του χάθηκε όταν ο Ντε Νίρο του είπε «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην μιλάμε», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Δαιμονισμένου Αγγέλου».

https://www.instagram.com/p/Bwc1ZExgVeP/?utm_source=ig_web_copy_link

«Με απέκλεισε για τα χρήματα»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μίκι Ρουρκ, ο λόγος που ο Ντε Νίρο τον απέκλεισε από την ταινία «The Irishman» ήταν επειδή χρειαζόταν ο ίδιος τα χρήματα.

«Πλέον δεν τον θαυμάζω. Είναι σαν να μην υπάρχει. Εγώ βγήκα από τα σκ@@α. Αυτός δεν ξέρει πώς είναι αυτή η ζωή. Εζησα αυτή τη γα@@μενη ζωή, οπότε κάθε φορά που τον αντικρίζω, είναι σαν να μην υπάρχει αυτός το μα@@κας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίκι Ρουρκ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024