Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Σε γιορτινό κλίμα η μεγάλη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο

Παναθηναϊκός : Σε γιορτινό κλίμα η μεγάλη επιστροφή του Ρικ Πιτίνο

Το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του και θα υποδεχθεί και πάλι τον Ρικ Πιτίνο, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να ετοιμάζουν «πάρτι» στις κερκίδες για την επιστροφή του Αμερικανού – Η γιορτινή ατμόσφαιρα, η μάχη με την Μπασκόνια και ο μεγάλος στόχος του έμπειρου κόουτς.

Ολο το ΟΑΚΑ στα πόδια του Ρικ Πιτίνο!

Ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στον «πράσινο» πάγκο υποδέχεται απόψε στις 21:00 την Μπασκόνια, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με στόχο να πετύχει την 3η σερί και 7η συνολικά νίκη του στη φετινή διοργάνωση και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού υποδέχονται ξανά τον αγαπημένο τους Πιτίνο, ο οποίος γύρισε στον Παναθηναϊκό για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ μέσω της συμμετοχής της στο Final 4. Ενας πολύ δύσκολος στόχος, ο οποίος όμως δεν είναι ακατόρθωτος για τον Παναθηναϊκό των έξι ευρωπαϊκών τίτλων.

Ο Ρικ Πιτίνο μετά από μερικούς μήνες θα καθίσει και πάλι στον «πράσινο» θρόνο του, με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος του Τριφυλλιού θα γεμίσει το ΟΑΚΑ και θα τον υποδεχθεί όπως αξίζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου μπάσκετ. Με χειροκροτήματα και μια ατμόσφαιρα ανάλογη του μεγέθους του Παναθηναϊκού και του Πιτίνο.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας, καθώς η Μπασκόνια είναι πολύ επικίνδυνη και αν βρει… μπόσικο τον Παναθηναϊκό θα τον τιμωρήσει. Ο Πιτίνο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του. Αλλωστε είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, που έχει φάει με το… κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια.

Το ΟΑΚΑ λοιπόν θα υποκλιθεί και πάλι στα πόδια του Ρικ. Του ανθρώπου που ήρθε για να κάνει ακόμα πιο θεαματικό τον Παναθηναϊκό στην επίθεση και να δημιουργήσει μια ομάδα, που θα κοιτάξει στα μάτια τα υπόλοιπα μεγαθήρια και θα φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει όχι μόνο την πρόκρισή της στην 8άδα, αλλά και στο μεγάλο φάιναλ φορ. Εκεί που έχει να βρεθεί ο Παναθηναϊκός από τη σεζόν 2011/2012, την τελευταία του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024