Πιτίνο: «Μου έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας, ταλαντούχα επιθετικά η Μπασκόνια»
Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε τη Μπασκόνια πολύ επικίνδυνη επιθετικά, ενώ τόνισε πως του έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (28/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια για την ενδέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, στην επανεμφάνιση του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας.
Στη σημερινή media day των πρασίνων, ο Πιτίνο αναφέρθηκε στην Μπασκόνια, στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον αντικαπνιστικό νόμο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:
«Η Μπασκόνια είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες επιθετικά στην Εuroleague. Παίζει πολύ με το 4άρι της (Σενγκέλια), που είναι υποψήφιος MVP.
Έχει επίσης τον Στάουσκας, που είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν τον Σενγκέλια με βοήθειες κι αυτό του επιτρέπει να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες του».
Για τον αντικαπνιστικό νόμο: «Θέλω οι Έλληνες να έχουν μία μεγάλη ζωή γεμάτη υγεία. Επίσης, να τους μένει φωνή ακόμη και μετά το τέλος των αγώνων (γέλιο)».
Για το πώς νιώθει που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ: «Μου έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας. Έχω πει ότι μου θυμίζουν αυτούς του Κεντάκι. Ακολουθούν την ομάδα και εκτός έδρας.
Το αυριανό παιχνίδι κρύβει παγίδες γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες που έχουν φέρει ενθουσιασμό. Εμείς με την ανάλυση των όσων πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες.
Μόνο η Μακάμπι κατάφερε να περιορίσει το ταλέντο της Μπασκόνια που είναι σπουδαίο».
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη