Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκλεψαν πανάκριβα ρούχα από μοντέλο ανοίγοντας τρύπα στη στέγη του σπιτιού

Έκλεψαν πανάκριβα ρούχα από μοντέλο ανοίγοντας τρύπα στη στέγη του σπιτιού

Αμοιβή περίπου 6.000 ευρώ προσφέρει ένα μοντέλο σε όποιον την βοηθήσει να βρει τους διαρρήκτες που άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι του σπιτιού της, εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά της και έκλεψαν ακριβά ρούχα σχεδιαστών καθώς και μία τσάντα Chanel αξίας περίπου 5.500 ευρώ. Η Ζερμέιν Λοβ έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι της. Οι διαρρήκτες […]

Αμοιβή περίπου 6.000 ευρώ προσφέρει ένα μοντέλο σε όποιον την βοηθήσει να βρει τους διαρρήκτες που άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι του σπιτιού της, εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά της και έκλεψαν ακριβά ρούχα σχεδιαστών καθώς και μία τσάντα Chanel αξίας περίπου 5.500 ευρώ.

Η Ζερμέιν Λοβ έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι της.

Οι διαρρήκτες άρπαξαν τα ρούχα από τη ντουλάπα της, έσπασαν τα φώτα και άφησαν το σπίτι της σε τέτοια κατάσταση που το μοντέλο ισχυρίζεται ότι «έμοιαζε με κάτι που θα έβλεπες από μια ταινία».

Η συμμορία των ληστών έφυγε με τσάντες και παπούτσια σχεδιαστών συμπεριλαμβανομένης μιας μαύρης τσάντας Chanel αξίας 5.540 ευρώ αφού προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο σπίτι της. Εκτός από όλα αυτά, τα ρούχα που άφησαν πίσω τους έχουν καταστραφεί.

Σύμφωνα με την κυρία Λοβ, η αστυνομία πιστεύει ότι η διάρρηξη έγινε από άτομα που έχουν μπει στο σπίτι της και γνώριζαν που φυλάει τα τιμαλφή της και άλλα αντικείμενα αξίας.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024