Αμοιβή περίπου 6.000 ευρώ προσφέρει ένα μοντέλο σε όποιον την βοηθήσει να βρει τους διαρρήκτες που άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι του σπιτιού της, εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά της και έκλεψαν ακριβά ρούχα σχεδιαστών καθώς και μία τσάντα Chanel αξίας περίπου 5.500 ευρώ. Η Ζερμέιν Λοβ έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι της. Οι διαρρήκτες […]

Αμοιβή περίπου 6.000 ευρώ προσφέρει ένα μοντέλο σε όποιον την βοηθήσει να βρει τους διαρρήκτες που άνοιξαν τρύπα στο ταβάνι του σπιτιού της, εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρά της και έκλεψαν ακριβά ρούχα σχεδιαστών καθώς και μία τσάντα Chanel αξίας περίπου 5.500 ευρώ.

Η Ζερμέιν Λοβ έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι της.

Οι διαρρήκτες άρπαξαν τα ρούχα από τη ντουλάπα της, έσπασαν τα φώτα και άφησαν το σπίτι της σε τέτοια κατάσταση που το μοντέλο ισχυρίζεται ότι «έμοιαζε με κάτι που θα έβλεπες από μια ταινία».

Η συμμορία των ληστών έφυγε με τσάντες και παπούτσια σχεδιαστών συμπεριλαμβανομένης μιας μαύρης τσάντας Chanel αξίας 5.540 ευρώ αφού προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο σπίτι της. Εκτός από όλα αυτά, τα ρούχα που άφησαν πίσω τους έχουν καταστραφεί.

Σύμφωνα με την κυρία Λοβ, η αστυνομία πιστεύει ότι η διάρρηξη έγινε από άτομα που έχουν μπει στο σπίτι της και γνώριζαν που φυλάει τα τιμαλφή της και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr