Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίβερπουλ... αλλάζει προπονητή για μια μέρα

Η Λίβερπουλ… αλλάζει προπονητή για μια μέρα

Η Λίβερπουλ μέσα σε μια μέρα θα δώσει παιχνίδι για το Παγκόσμιο Συλλόγων και για το Λιγκ Καπ και οι κόκκινοι αποφάσισαν να παραταχθούν στο ματς με την Άστον Βίλα με τον προπονητή της U23

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να χωρίσουν την ομάδα στα δύο ώστε να βγουν τα ματς στο Carabao Cup και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Οι κόκκινοι λόγω της κατάκτησης του περσινού Champions League θα αγωνιστούν στις 18 Δεκέμβρη στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ. Μια μέρα νωρίτερα ωστόσο η Λίβερπουλ έχει παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Carabao Cup και όπως είναι λογικό δεν γίνεται να αγωνιστεί πλήρης και στα δυο.

Για αυτό και στην αγγλική ομάδα αποφάσισαν μια πρωτοποριακή και αναγκαστική λύση για να βγάλουν αυτή τη διπλή υποχρέωση σε διάστημα 24 ωρών. Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι θα εμφανιστούν κανονικά στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, αλλά με άλλον προπονητή στον πάγκο!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε απειλήσει ότι η ομάδα του δεν θα κατέβαινε να παίξει στο Λιγκ Καπ εάν δεν δινόταν λύση στο πρόγραμμα, δεν βρέθηκε και πράγματι δεν θα αγωνιστεί η πρώτη ομάδα και ο Γερμανός δεν θα είναι στον πάγκο.

Προπονητής θα είναι ο τεχνικός της U23, Νέιλ Κρίτσλεϊ, με τον Κλοπ και τους βασικούς να είναι στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Συλλόγων και πίσω θα μείνουν οι μικροί της πρώτης ομάδας όπως ο Μπρούστερ και ο Φαν Ντεν Μπεργκ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024