
Πυροτεχνήματα από δέντρα
Ένας κόσμος, στον οποίο τα δέντρα δεν έχουν κλαδιά και ξεφυτρώνουν στον αέρα σαν πυροτεχνήματα
Έναν κόσμο, στον οποίο τα δέντρα δεν έχουν κλαδιά και ξεφυτρώνουν στον αέρα σαν πυροτεχνήματα, προσπαθεί να δημιουργήσει ο Ουγκό Λιβέ (Hugo Livet).
Ο, με έδρα το Παρίσι, εικαστικός παρουσίασε την καινούργια σειρά φωτογραφιών του με τίτλο «Πυροτεχνήματα»: ψηφιακά, αφαιρεί τον κορμό και τα κλαδιά από τα δέντρα, τα οποία ορθώνονται σε αστικά περιβάλλοντα, δίνοντας την αίσθηση μιας φύσης που εκρήγνυται.
«Μόνον η δύναμη της έκρηξης των φύλλων παραμένει, σαν πυροτεχνήματα μέσα στο φως της μέρας» αναφωνεί ο Γάλλος φωτογράφος.
Οι επεξεργασμένες εικόνες απεικονίζουν μια σουρεαλιστική αλλά πιθανή πραγματικότητα: μια πόλη με σκορπισμένα φύλλα που αιωρούνται, ένα τελείως καινούριο τοπίο.
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την εντυπωσιακή δουλειά του Ουγκό Λιβέ :
- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 28χρονου από την Καισαριανή
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»