Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2020, έπειτα από το διάστρεμμα που υπέστη στο γόνατο.
Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε τραυματίας στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κολομβίας.
Ο 28χρονος τραυματίστηκε στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του φιλικού με το Περού, την ώρα που ήταν έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ύστερα από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες.
Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο Χάμες θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στα γήπεδα από το 2020.
Η Ρεάλ συγκεκριμένα δεν ανακοίνωσε τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας του, όμως σύμφωνα με την AS ο Κολομβιανός θα χρειαστεί 1,5 μήνα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Σοσιεδάδ, Εσπανιόλ, Αλαβές, όπως και τα εναπομείναντα ματς του Champions League.
To χειρότερο για τον Κολομβιανό είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που ήθελε να διεκδικήσει θέση βασικού, από τους Λούκας Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Φεντερίκο Βαλβέρδε.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).