Τα σενάρια για το τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο μεταξύ δίνουν και παίρνουν.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης ένα σενάριο που εξετάζεται είναι η Ελένη Μενεγάκη να μην συνεχίσει στο τιμόνι του μεσημεριανού, με το κανάλι της Κάντζας να επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη, ως αντικαταστάτρια στη θέση της.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ η Ελένη Μενεγάκη επιθυμεί να διακόψει τη συνεργασία της με το κανάλι και για οικονομικούς λόγους.
Πρέπει να πούμε βέβαια ότι η Ελεονώρα Μελέτη είχε αντικαταστήσει και πάλι την Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινός Καφές» όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια.
Ήταν η μεταπήδησή της στην ψυχαγωγία αφού μέχρι τότε παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας