Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Τσακμάνη στην Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει μέσω Twitter η Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα και άμεσα κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες.
Ωστόσο, δεν κατάφεραν να σώσουν την ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο μπαλκόνι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Τσακμάνη στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές μικρής εκτάσεως στο διαμέρισμα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων