Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί : Ποζάρει γυμνή και πιο σέξι από ποτέ

Αντζελίνα Τζολί : Ποζάρει γυμνή και πιο σέξι από ποτέ

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί πιο σέξι και σαγηνευτική από ποτέ ποζάρει στον φακό και μας ξανασυστήνεται από την αρχή

Όλα δείχνουν πως η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί έχει βρει ξανά τον εαυτό της και επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο όπως εκείνη μόνο ξέρει.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουν έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και μοιάζει σαν να έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ, της κόστισε πολύ αλλά πια η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως έχει βρει τη δύναμη να προχωρήσει μπροστά, υγιής, ήρεμη, κατασταλαγμένη και χαρούμενη.

Η φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες του νέου τεύχους του αμερικανικού Harper’s Bazaar, εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα.

Η διάσημη ηθοποιός πιο σέξι και σαγηνευτική από ποτέ ποζάρει στον φακό του Sοlve Sundsbο και μας ξανασυστήνεται από την αρχή

Όπως εκμυστηρεύθηκε η Αντζελίνα Τζολί μιλώντας στο περιοδικό:

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά στη διάρκεια των τελευταίων ετών, ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και είναι ακόμη εμφανή τα σημάδια που προδίδουν αυτό το γεγονός. Αυτά που δυσκολεύομαι όμως να ξεπεράσω είναι εκείνα τα σημάδια που δεν φαίνονται. Η ζωή στα φέρνει πολύ περίεργα μερικές φορές.

Κάποιες φορές πονάς, βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς να υποφέρουν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερη όσο προστάζει η ψυχή σου. Δεν νιώθω νέα ή μεγάλη, αυτό που νιώθω όμως είναι πως το αίμα μου επέστρεψε στο σώμα μου».

View this post on Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Σε ερώτηση αν τελικά η ίδια αισθάνεται πως έχει βρει ξανά τον εαυτό της, η Αντζελίνα Τζολί είναι αφοπλιστική:

«Μπορεί στη ζωή μας το κομμάτι του εαυτού μας που νιώθει απελευθερωμένο, άγριο, ανοικτόμυαλο, ατίθασο ή περίεργο να σωπάσει. Από πόνο ή από αντιξοότητες. Τα παιδιά μου ξέρουν ποια είμαι και με βοήθησαν να βρω ξανά τον εαυτό μου και να τον αγκαλιάσω.

Έχουν περάσει πολλά. Έμαθα από την δύναμή τους. Ως γονείς ενθαρρύναμε τα παιδιά μας να αγαπούν αυτό που είναι και να μάθουν να ακολουθούν αυτό που τους λέει η καρδιά τους πως είναι το σωστό. Κι εκείνα μας έμαθαν με τη δική τους σειρά πώς να το εφαρμόζουμε κι εμείς οι ίδιοι στην ζωή μας».

Μιλώντας για τα συναισθηματικά της τραύματα αλλά και την αναγέννησή της, η Τζολί θυμήθηκε μεταξύ άλλων, πόσο αντικοινωνική ήταν στο Γυμνάσιο ενώ επικεντρώθηκε γύρω από το αδάμαστο πνεύμα της που τη διαφοροποιεί και την κάνει να είναι αιώνια, «wild at heart».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024